25. oktober 2021
Et overfald på Ordrup Station har sat sindene i kog.
Et overfald på Ordrup Station har sat sindene i kog.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Ikke nok med tomme ord over for volden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Ikke nok med tomme ord over for volden
Villabyerne - 25. september 2021 kl. 11:59
Af Kenneth K. Olsen, Formand Nye Borgerlige Gentofte

Så skete det igen - denne gang i tunnelen ved Ordrup Station. To yngre mænd med indvandrerbaggrund overfalder fire unge danskere, der sidste fredag aften var på vej i byen.

Overfaldet var så voldsomt, at rækværket på stationen blev flået op, og en af de unge danske - en mand på 21 år - fik alvorlige skader på syn, nethinde, ansigt og knogler.

Det blodige overfald, som blev omtalt i Villabyerne i onsdags, er et eksempel på den dominansvold, der er i stærk stigning i takt med stigende antal indvandrere fra muslimske, arabiske og afrikanske lande med voldskulturer, der ikke hører til hos os.

Det er naturligvis et landspolitisk problem, som vi i Nye Borgerlige i Gentofte alligevel ikke kan lade være med at reagere på. Overfaldet er lige præcist resultatet af den indvandring, som vores parti ønsker at dæmme op for, og vold, som vi ønsker at fjerne.

Det er ikke nok med de tomme ord, som vi hører fra landets regering. Den modbydelige vold, som kriminalstatistikken dokumenterer har været stigende igennem de seneste årtier, er helt utilgivelig. Vi kan ikke passivt se til - vi må reagere.

Om nødvendigt må politiet have flere ressourcer til at bekæmpe volden, der skal være strengere straffe til voldsmændene, og flere udvisninger af kriminelle indvandrere.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

KONTAKT OS