24. oktober 2021
Nu bliver brombærbuskene ved Jægersborg Station klippet, lover Vejdirektoratet. Foto: Marianne Møller
Nu bliver brombærbuskene ved Jægersborg Station klippet, lover Vejdirektoratet. Foto: Marianne Møller
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Hvem trimmer busken?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Hvem trimmer busken?
Villabyerne - 16. september 2021 kl. 10:21
Af Marianne Møller, Ørnegårdsvej 53, Gentofte

Hvordan kan det være, at dem, der har ansvaret, endnu engang ignorerer et område som Jægersborg Station - trods utallige henvendelser sidste år, hvor området først blev klippet efter henvendelse fra Villabyerne. Kan det være rigtig, at man hvert år i flere måneder skal kante sig igennem brombærbuske med torne m.m. for at komme til stationen (fortorvet er næsten på vej væk igen). Når man kommer til og fra stationen, skal man helt ud på cykelstien og gå på grund af, at volden med ukrudt og beplantning er vokset langt ud/faldet ned over den ene række fliser på fortovet.

"Det virker som om, det område er glemt! Eller rettere, det kan i hvert fald ikke være blevet vedligeholdt, siden det er kommet til at se sådan ud."

Sådan sagde vi til Gentofte Kommune, park/vej og Vejdirektoratet sidste år, hvor de lovede, at området blev sat på deres vedligeholdelsesplan, og vi ikke ville møde dette syn igen - men ak ja, det hele er blevet en gentagelse. Hvor er det, at det går galt henne? Det kan da ikke komme som en overraskelse at hæk, buske, træer skal beskæres, spørger jeg.

Villabyerne har været i kontakt med både Gentofte Kommune og Vejdirektoratet. Det er Vejdirektoratets område, og de beklager, at brombærbusken var blevet overset på deres vedligeholdelsesplan. Deres driftsentreprenør vil nu beskære brombærbusken.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

KONTAKT OS