28. juli 2021
Colette Brix
Colette Brix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Husk, de lukker os ned, mens de jubler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Husk, de lukker os ned, mens de jubler
Villabyerne - 18. juni 2021 kl. 12:44
Af Colette Brix, formand for DESA - Dansk Erhvervssammenslutning

Mens de små virksomheder ligger ned økonomisk efter corona-nedlukningen, bliver vi bombarderet med, at det bare kører derudad for de danske store virksomheder - hurra for det - og danskerne har for mange kontanter stående i bankerne, så de må nu betale for at spare op, boligerne stiger og stiger, og folk tjener penge på ikke at røre en finger, især de offentligt ansatte, og det gør ondt i maven på Nationalbankens Rohde, så han næsten ikke har tid til at passe på kronen, og ustandseligt løfter Rohde pegeren, for han vil ikke have kontanter og billige huslån.

Der er 8.531 små restauranter, cafeer og diskoteker, der er ved at ende i grøften, for de skylder 200 millioner kroner i udskudt A-skat, 313 millioner kroner i udskudt moms, og så ligger der lige en forfalden regning i Gældsstyrelsen på 200 millioner kroner og lurepasser. Den skal nok komme, og det stopper ikke her.

De har optaget momslån for 1,5 milliarder kroner og A-skattelån for 588 millioner kroner.

Så kommer alle de andre små virksomheders og selvstændiges gæld og udskudte betalinger.

Midt i det hele kan de små virksomheder ikke låne en krone i banken, der kun tænker i negative renter, og Simon Kollerup er blevet til "Negativrentetrold".

Igennem hele dette corona-­helvede er 561 virksomheder gået konkurs.

Én ting er sikkert og vist, og det er, at hvis de små virksomheder skylder penge til det offentlige, så bliver de jaget vildt, indtil mange af dem giver helt op.

Mange bliver snart tvunget af Mette F. og staten til at lukke.

Så mange livsværker og familiers liv bliver ødelagt, og hvis de klarer den lidt endnu, bliver de udkonkurreret af statens egen Vækstfonden, for de må ikke skaffe deres penge selv.

Vi vil forhåbentlig aldrig glemme, at regeringen og en bovlam opposition tillod dette slagtehus, mens de jublende fortalte om, hvor gode de var, og selvom medierne og regeringens spinhær vil prøve at bilde os noget andet ind.

Vores hukommelse kan de vel ikke slette.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

KONTAKT OS