11. maj 2021
Simon Kollerup vil, for at afdække snyd med udbetaling fra hjælpepakkerne, nu udtrække ca. 13.000 virksomheder til kontrol af bilag via revisor - og revisorregningen skal dækkes af virksomhederne selv!, skriver en læser.
Simon Kollerup vil, for at afdække snyd med udbetaling fra hjælpepakkerne, nu udtrække ca. 13.000 virksomheder til kontrol af bilag via revisor - og revisorregningen skal dækkes af virksomhederne selv!, skriver en læser.
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Erhvervsfjendtlig minister rammer Gentofte hårdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Erhvervsfjendtlig minister rammer Gentofte hårdt
Villabyerne - 01. maj 2021 kl. 06:47
Af Carsten Petersen, Ordrupvej 67 b, Charlottenlund

I et aktuelt opslag på Villabyernes hjemmeside, beskylder Colette Brix vores nuværende erhvervsminister Simon Kollerup (S) for at være direkte erhvervsfjendtlig.

arrow Læs også: DEBAT: Stop den erhvervsfjendtlige regering

Ja, selv tidligere minister for området Ole Sohn (SF) var, ifølge opslaget, mere kompetent.

Hårde ord, men jeg er helt enig.

Simon Kollerup vil, for at afdække snyd med udbetaling fra hjælpepakkerne, nu udtrække ca. 13.000 virksomheder til kontrol af bilag via revisor - og revisorregningen skal dækkes af virksomhederne selv!

Og en del af Gentoftes masse små selvstændige erhvervsdrivende kan nu altså se frem til ekstra kontrol og en regning oveni. Som om de ikke har problemer nok i forvejen med at holde snuden oven vande - og de fleste har næppe gjort noget som ulovligt.

Alene nedlukningen og den nu gradvise genåbning af caféer, restauranter m.v. kan på basis af tal fra Danmarks Statistiks erhvervsdatabase opgøres til et samfundsmæssigt tab på et to-cifret milliardbeløb på landsplan.

Mit bud er, at Gentofte, som har et blomstrende udeliv, er blevet særligt hårdt ramt under corona.

Der er altid en regning at betale her i livet, og den første regning, som den siddende regering skal forholde sig til og måske betale, omhandler regeringens beslutning om at aflive 17 millioner danske mink. Det ved vi mere om 1. oktober.

Om der venter flere regninger til den siddende regering må tiden vise. Jeg kan godt komme i tanke om en ekstra, se ovenstående, og den bliver meget høj.

arrow DEBAT: De sover på Gentofte rådhus
23. november 2019 kl. 08:00 Opdateret: kl. 00:53
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

KONTAKT OS