17. oktober 2021
Et voldeligt overfald på Ordrup Station har fået sindene i kog.
Et voldeligt overfald på Ordrup Station har fået sindene i kog.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Er Taliban-tilstande på vej til Danmark?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Er Taliban-tilstande på vej til Danmark?
Villabyerne - 27. september 2021 kl. 11:15
Af Peter Skaarup, retsordfører for Dansk Folkeparti

Endnu et rystende overfald begået af indvandrerdrenge har fundet sted i Københavnsområdet.

Denne gang gik det ud over en ung, dansk mand ved Ordrup Station, der fik sparket sit ansigt ind og sit studie på måske permanent pause, da svære mén fra overfaldet kan betyde, at han ikke kan begynde på sin uddannelse.

Dog er det næsten lige så chokerende at læse om årsagen til overfaldet. Overfaldsmændene blev angiveligt provokerede af, at offerets veninde sang!

Lyder det ikke som noget, vi kender fra Afghanistan, hvor Taliban slår hårdt ned på enhver form for livsglæde - særligt hvis den udøves af kvinder?

I islam er kvinden underdanig og må på ingen måder gøre opmærksom på sig selv uden for hjemmets fire vægge, hvad mørkemænd nidkært holder i hævd - nu også her til lands. Det er nemlig svært at se mændenes mishag mod kvindens sang som andet end en direkte fortsættelse af den kvindeundertrykkende adfærd, som vi kender fra Afghanistan og andre muslimske lande.

Således må vi konstatere, at vi er kommet endnu et skridt nærmere på at få indført Taliban-tilstande herhjemme, hvor kvinder ikke må gøre offentligt opmærksom på sig selv, og mænd risikerer tæsk for at gå imod denne åndsformørkede livsopfattelse.

Rejser du til udlandet i år?
 

KONTAKT OS