19. juni 2021
Ifølge Colette Brix kan det kun gå for langsomt med at åbne mere for Bakken og de øvrige turismeoplevelser. Foto: Allan Nørregaard
Ifølge Colette Brix kan det kun gå for langsomt med at åbne mere for Bakken og de øvrige turismeoplevelser. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Åbn så verden og Bakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Åbn så verden og Bakken
Villabyerne - 08. juni 2021 kl. 06:36
Af Colette Brix, formand for DESA - Dansk Erhvervssammenslutning

Der er ikke mange borgere eller virksomheder her i Gentofte eller i andre kommuner i Danmark, der ikke kan huske den dag i marts 2020 sen eftermiddag. Det var her, hele familien Danmark på et af de mange sorte pressemøder gik i total nedsmeltning og vi alle sammen så måbende til.

arrow Læs også: Fri adgang vender tilbage til Dyrehavsbakken

Det, havde vi dog aldrig i livet troet, ville kunne ske. Regeringen lukkede hele baduljen, og vi fik afstand, ingen familiesammenkomster, ingen kram eller knus, mundbind, sprit, og alt blev aflyst, og skulle en god ven gå hen og dø, kunne man ikke komme og sige det sidste farvel.

Det var kun de nærmeste, der kunne deltage og havde en plejehjemsbeboer guldbryllup og ægtefællen var så heldig stadig at kunne bo selv, så kunne de fejre dagen, hvor den "frie" stod og vinkede til den anden nede på vejen.

Meget har vi prøvet sammen, og meget har denne Kejserinde Frederiksen budt os. Nu lysner det, siger de. De små forretningsdrivende er vendt tilbage, nuvel, men med vanskelige administrative restriktioner, som for mange af virksomhederne koster spidsen af en jetjager.

Tænk, hvor mange ansatte f.eks. Bakken skal ansætte for at kontrollere det tossede coronapas. Mens deres nye direktør spiller lalleglad tag-godt-imod kan enhver jo se, der er tomt på Bakken.

Det er et kæmpe slag for alle de små teltholdere, der nu skal overholde det ene og det andet. Tænk på Søren og Lis, der er vant til hele sommeren igennem hver lørdag at tage ud til Bakken for at spise frokost og få sig en bajer. De vælger nu Bakken fra, da de ikke orker test på test og mundbind, når de står op i restauranten, og normalt står man jo op, før man sætter sig ned, hvis man da ikke er skidefuld.

Mange af os husker, hvad det var, regering og myndigheder sagde i sin tid: Vi måtte passe på overbelægning på hospitalerne, for ellers gik det rigtig galt lige som i Italien.

Sandheden er, at vi aldrig har været i nærheden af kollapsede hospitaler. Hvis ikke snart de forbandede mundbind og testhysteri stopper, så vil det kollapse for mange små virksomheder. Åbn nu den Dyrehavsbakke, vi er jo ude i frisk luft.

arrow Anmeldelse: Liv og glade dage i Bakkens tidslomme
02. juni 2021 kl. 08:07 Opdateret: kl. 16:13
arrow Cirkusrevyen politianmeldt af vred borger: Afviser kritik
27. maj 2021 kl. 13:45 Opdateret: kl. 12:51
arrow Korsbæk på Bakken åbner efter brand
18. april 2021 kl. 10:43 Opdateret: kl. 15:52
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

KONTAKT OS