11. maj 2021
Børneklovnen har pandaen Pandus med i cirkusteltet. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Børneklovnen har pandaen Pandus med i cirkusteltet. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cirkus Baldoni vender tilbage i Ordrup Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirkus Baldoni vender tilbage i Ordrup Park

Cirkus Baldoni byder 13.-16. maj på 20 års jubilæumsshow i teltet på Ordrupvej

Villabyerne - 02. maj 2021 kl. 16:04

Cirkus Baldoni ruller igen ud på de danske landeveje og gæster traditionen tro Ordrup Park. 13.-16. maj vil teltet være rejst på Ordrupvej 119, hvor man kan opleve deres 20 års jubilæumsshow, der har fået titlen 'Det' for vildt!'.

Man kommer imidlertid til at gå forgæves, hvis man ønsker at se dyr optræde - nå ja, måske bortset fra pandaen Pandues og naturligvis løven Leonard. Det vilde står en række artister fra hele Europa derimod for.

Det bliver værre og værre

"Forestillingen i år kommer til at indeholde gys og gru, morskab og latter, fart og spænding, men også show og dans," lyder det i en pressemeddelelse fra Cirkus Baldoni.

"Vi har engageret, hvad vi mener er verdens bedste børneklovn, nemlig klovnen Allando, og han kommer ikke alene. Han har følgeskab af sin bedste ven, pandaen Pandus. Til at binde forestillingen sammen i år har vi allieret os med showmanden Peter Nørgaard, han vil sammen med Løven Leonardo føre jer sikkert igennem showet. Vi kan med sikkerhed sige igen i år, mine damer og herrer, det bliver værre og værre," lyder det lokkende budskab fra det lille cirkus.

Man kan reservere og købe billetter på www.baldoni.dk, hvor man også kan læse mere om forestillingen og forholdsreglerne - blandt andet i forhold til corona. jesl

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

KONTAKT OS