19. januar 2021
Børneøen Bonsai sender en højtlæsningsbog og en julekalender i julehandlen.
Børneøen Bonsai sender en højtlæsningsbog og en julekalender i julehandlen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnehave vil udbrede julehøjtlæsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnehave vil udbrede julehøjtlæsning
Villabyerne - 24. november 2020 kl. 08:52

jul Op til julen har Steinerbørnehaven Børneøen Bonsai i samarbejde med forlaget Blue Pearl Books fået trykt 1.000 eksemplarer af den berømte svenske julehistorie 'Marias lille æsel' med tilhørende lågejulekalender for at dele et kærligt budskab:

"Julen kan desværre være en stresset tid, og det er egentlig synd for både børn og voksne," siger Rikke Rosengren, børnehaveleder i Børneøen Bonsai, som fortæller, at mange Steinerbørnehaver har haft højtlæsning af 'Marias lille æsel' som fast juletradition.

"Vi har virkelig brug for mere ro og fordybelse i vores tid, og det er det, vi oplever, at denne her bog skaber."

'Marias lille æsel' er skrevet af den svenske lærerinde Gunhild Sehlin, og bogen fik international succes i Europa op gennem 1960'erne med sin historie om et sjusket æsel, som Jomfru Maria kaster sin kærlighed på. Denne kærlighed følger man som læser gennem 24 afsnit.

Bogen er især god til de 3-10-årige og lægger sig op ad juleevangeliets historie om Jesu fødsel. Men med æslet og Maria i hovedrollerne er der fokus på venskab og det at se lyset i hinandens øjne.

"Børnene elsker æslet, og de lærer at se sig selv i æslet og elske de mindre perfekte sider af sig selv," siger Rikke Rosengren fra Børneøen Bonsai og fortsætter:

"Fortællingen viser både børn og voksne, at vi er i bevægelse i livet, og at vi hele tiden kan udvikle os sammen med andre." Jk

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

KONTAKT OS