16. oktober 2021
Ordrup Station blev fredag nat gerningssted for et overfald på en 21-årig ung mand. Arkivfoto
Ordrup Station blev fredag nat gerningssted for et overfald på en 21-årig ung mand. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blodigt overfald på togstation: Politi vil i kontakt med vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blodigt overfald på togstation: Politi vil i kontakt med vidner

En 21-årig mand blev fredag nat overfaldet i tunnelen ved Ordrup Station af to unge mænd. Politiet vil gerne i kontakt med vidner

Opdateret 14. september 2021 kl. 14:52
Villabyerne - 13. september 2021 kl. 11:55
Af Kathrine Albrechtsen

En uskyldig sang antændte et blodigt overfald i tunnelen ved Ordrup Station.

En 21-årig mand holdt fredag 10. september middag i sin lejlighed i Ordrup for to veninder og en ven. Kl. 00.45 var selskabet på vej til Ordrup Station for at tage toget ind til byen.

I tunnelen gik de forbi to unge mænd. Da den ene pige sang, fik hun at vide af den ene af mændene, at hun skulle holde mund. Den 21-årige mand svarede ham, at hun godt måtte synge. Stemningen spidsede hurtigt til mellem dem, og den 21-årige fik sparket benene væk under sig og blev overfaldet med adskillige spark og slag i hovedet.

De to unge mænd flygtede fra stedet, mens den 21-årige med hjælp fra venner kom ind i en taxa og blev kørt til Herlev Hospital. Overfaldet var så voldsomt, at rækværket på stationen blev flået op, og der var blod over det hele.

På hospitalet konstaterede personalet, at der var sket alvorlige skader på syn, nethinde, ansigt og brud på knogler.

Beskrivelse af gerningsmænd

Nordsjællands Politi fortæller, at de skal sikre videoovervågning på stationen, samt at de gerne vil i kontakt med vidner til overfaldet.

Henvendelser kan rettes til Nordsjællands Politi på 114.

Den ene overfaldsmand beskrives som 175 cm høj, kraftigt bygget, mørkt hår, anden etnisk herkomst end dansk, 18-20 år, talte dansk med lidt accent. Den anden overfaldsmand var lidt højere, 187 cm, også kraftigt bygget og sort hår og talte dansk.

Artiklen er redigeret tirsdag formiddag. Villabyerne havde tidligere citater fra faren til den 21-årige, der blev overfaldet. Familien har dog ønsket at trække sig fra artiklen af frygt for repressalier fra gerningsmændene.

Rejser du til udlandet i år?
 

KONTAKT OS