19. oktober 2021
62-årige Bjarne Skovsbøll blev fredag 13. august om eftermiddagen fundet død i sin lejlighed på Gentoftegade. Bjarne Skovsbøll var optiker og indehaver af 'Nyt Syn' på Gentoftegade, hvor han netop havde fejret 25 års jubilæum. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

62-årige Bjarne Skovsbøll blev fredag 13. august om eftermiddagen fundet død i sin lejlighed på Gentoftegade. Bjarne Skovsbøll var optiker og indehaver af 'Nyt Syn' på Gentoftegade, hvor han netop havde fejret 25 års jubilæum. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bjarne skulle kæmpe om kommunalvalg, men døde pludseligt: Nu har parti valgt ny kandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjarne skulle kæmpe om kommunalvalg, men døde pludseligt: Nu har parti valgt ny kandidat
Opdateret 22. september 2021 kl. 09:16
Villabyerne - 22. september 2021 kl. 05:42

Som følge af optiker Bjarne Skovsbølls alt for tidlige dødsfald har De Konservative i Gentofte valgt en ny kandidat til listen til kommunalvalget, nemlig Claus Høegh-Guldberg.

Claus Høegh-Guldberg er 53 år og ansat i Forsvarsministeriet. Han er uddannet cand.jur., har en diplomuddannelse i ledelse og er kaptajn af reserven.

Kriminalteknikere i lejligheden

Bjarne Skovsbøll, tidligere formand for Gentofte Handelsstrøg og indehaveren af Nyt Syn på Gentoftegade, blev fredag 13. august fundet død sin lejlighed på Gentoftegade

Ifølge flere medier blev optikeren fundet død i sin lejlighed af en bekendt. Anmeldelsen til Nordsjællands Politi indløb fredag klokken 13.56. Da der var mistanke om en mulig forbrydelse, afspærrede Nordsjællands Politi området i adskillige timer og sendte kriminalteknikere ind i lejligheden.

Villabyerne talte senere med Nordsjællands Politi, som mente, mistanken om en mulig forbrydelse var ved at kunne udelukkes.

Blomster foran butikken

Med den triste besked kom folk forbi med blomster, der blev lagt foran forretningen, som 62-årige Bjarne Skovsbøll netop havde fejret 25 års jubilæum med.

Ved efterårets kommunalvalg var han opstillet for de konservative, og Konservative i Gentofte var også hurtige til at reagere på den triste nyhed.

"Det er med stor sorg, at vi har fået oplyst, at optiker Bjarne Skovsbøll, der var opstillet for Konservative i Gentofte til kommunalvalget, er afgået ved døden. Bjarne havde siden opstillingen som kandidat arbejdet ihærdigt med sin valgkamp, som han glædede sig til. Han havde en stor interesse for vores bydele og arbejdede bl.a. ihærdigt for Gentoftegades bymiljø. Vores tanker går til Bjarne Skovsbølls familie. Ære være Bjarnes minde," skrev Konservative i Gentofte på deres facebookside.

Rejser du til udlandet i år?
 

KONTAKT OS