29. september 2021
I pavilloner og sale lød debatten.
gallery icon

Se billedserie

I pavilloner og sale lød debatten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Ny festival fik varm velkomst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Ny festival fik varm velkomst

Fredag 10. september kom Gentofte Mødes på benene med hjælp fra strålende solskin og oplagte debatter

Villabyerne - 15. september 2021 kl. 11:32
Af Joachim Christensen og Kathrine Albrechtsen (tekst og fotos)

Madboden var rullet ind, pavilloner stillet op og mikrofonerne tændte. Gentofte Kommunes nye demokratifestival blev sendt i luften fredag 10. september kl. 15. Og den blev hilst velkommen af både høj sol, fællessang og gæster, som trådte nysgerrige ind gennem den hvide port til Byens Hus på Hellerupvej.

I alle telte summede debatten og samtalerne om alt fra bibliotekernes fremtid, unges præstationspres, ulovlige parkeringer og elbilismens fremtid. For kl. 21 at sige farvel for denne gang.

Mandag var det en yderst tilfreds borgmester, som Villabyerne fik i røret.

"Jeg er meget, meget tilfreds, ja nærmest begejstret. Det var et flot og velforberedt arrangement. Rimelig besøgt og rigtig god uformel stemning. Så det levede helt op til mine forventninger," siger Michael Fenger (K), som havde et travlt program i løbet af fredagen, hvor han deltog i flere debatter.

"Der er brugte mange kræfter på et vellykket arrangement fra både frivillige og interesseorganisationer. Generelt oplevede jeg det, som jeg havde håbet på. En afslappet og konstruktiv stemning, hvor vi kunne diskutere ting, vi er uenige om, men på en saglig måde. For eksempel var jeg ikke enig i det udspil, der er kommet på gymnasieområdet, men derfor kan vi godt have en god dialog," siger han.

Kommer I igen til næste år?
"Det føler jeg mig ret sikker på. Jeg vil i hvert fald meget gerne have, at det kommer igen. Nu skal vi lave en ordentlig evaluering. Hvordan skal balancen være næste gang og så beslutte os om et fremtidigt format. Min mavefornemmelse er så god lige nu, at jeg synes, at vi skal have et nyt Gentofte Mødes til næste år," siger Michael Fenger.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

KONTAKT OS