2. december 2020
Søren Flemming Roed og hans myndehund Rayo blev angrebet af stor schæferhund lige her i buskadset i Bernstorffsparken mod Vældegårdsvej i Gentofte. Foto: Gry Brøndum
gallery icon

Se billedserie

Søren Flemming Roed og hans myndehund Rayo blev angrebet af stor schæferhund lige her i buskadset i Bernstorffsparken mod Vældegårdsvej i Gentofte. Foto: Gry Brøndum
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bidsk schæferhund løs i Bernstorffsparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bidsk schæferhund løs i Bernstorffsparken

Privat praktiserende læge Søren Flemming Roed og hans spanske mynde-hund Rayo fik store sår, da en schæferhund angreb dem på deres gåtur i Bernstorffsparken tirsdag eftermiddag klokken kvart over fire

Opdateret 14. februar 2020 kl. 09:59
Villabyerne - 14. februar 2020 kl. 09:33
Af Gry Brøndum

”Jeg sidder på hug og samler efterladenskaber op fra min hund på en sti i Bernstorffsparken i delen mod Vældegårdsvej, ikke langt fra te-huset, da der kommer en stor schæferhund på 50-60 kilo og vælter mig rundt,” fortæller en chokeret læge efter en voldsom oplevelse på den daglige luftetur:

”Jeg prøver at beskytte min hund mod schæferen ved at holde den tilbage i halsbåndet. Men så bliver jeg selv væltet,” fortæller Søren Flemming Roed, der gerne vil i kontakt med schæferhundens ejere:

Fem sting

”Så overfalder den store schæferhund min hund og bider den i halsen, så den får et stort sår og må sys med fem sting.

Lægen Søren Flemming Roed er også selv så ilde tilredt efter faldet i buskene, at hans arm må forbindes efter en stump læsion:

”Jeg har aldrig været ude for noget lignende,” fortæller han efter det ubehagelige møde med den store hund: ”Jeg har lige fået to nye knæ på Gentofte, men de holdt heldigvis til faldet.”

Det er først, da Søren Flemming Roed kommer hjem og skifter tøj, at han for alvor opdager, hvor stort et kødsår på underarmen, han har fået, efter at være væltet rundt i budskadet. Tøjet er ikke bare mudret til, men skjorteærmet under jakken er smurt ind i blod.

Upåvirkede hundeejere

Manden og kvinden, som Søren Flemming Roed formoder er et ægtepar på alder med ham selv, omkring de 75, ser, at han bliver væltet omkuld i nogle buske:

”Men der er ingen af dem, der hjælper mig op, da de kommer hen til mig på stien. De kigger bare efter min hund, der er flygtet og siger: ”Din hund løb den vej.”

”Så forsvinder de ned mod tehuset, mens jeg henter min hund på Vældegårdsvej, hvor den har søgt tilflugt.”

Læge Søren Flemming Roed kontakter lokalavisen for at få kontakt til parret med schæferen og at tale med dem om de påførte skader samt ansvarsforsikring. Og - tilføjer han sin appel via Villabyerne:

”Fremover burde de nok holde deres hund i snor, så den ikke udsætter andre for lignende skader.”

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

KONTAKT OS