24. oktober 2021
Villabyerne skrev 14. juli om Andreas Weidingers oplevelse af, at vandpiber og høj musik skræmte Gentoftes borgere væk fra Bellevue Strand. Artiklen blev også lagt ud på Facebook, hvor et langt kommentarspor fortsatte debatten.
Villabyerne skrev 14. juli om Andreas Weidingers oplevelse af, at vandpiber og høj musik skræmte Gentoftes borgere væk fra Bellevue Strand. Artiklen blev også lagt ud på Facebook, hvor et langt kommentarspor fortsatte debatten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bellevuedebatten koger: - Måske Andreas Weidinger bare skulle stikke vandpiben ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bellevuedebatten koger: - Måske Andreas Weidinger bare skulle stikke vandpiben ind

Bølgerne gik højt på Facebook, efter den konservative politiker Andreas Weidingers udmeldinger om, hvordan vandpiber og høj musik skræmte Gentoftes borgere væk fra Bellevue. Læs et uddrag af kommentarerne her

Villabyerne - 22. juli 2021 kl. 08:33
Af Kathrine Albrechtsen

"Andreas Weidinger har ret. Selv om der er mange mennesker på Bellevue en varm sommerdag, kan det også blive for meget. Selvfølgelig skal folk heller ikke parkere ulovligt eller efterlade skod og vandpiber på stranden"

Christian Stokholm

arrow Læs også: DEBAT: Hvor mange er sigtet for overdrevet vandpiberygeri?

"Det er dog det dummeste jeg har læst længe, hvad bilder I jer ind. Vi lever i et frit demokrati, hvem er det så lige, der generer jer. Bellevue har alle dage været et fluepapir."

Lis Lysberg

"Så vidt jeg ved er der ikke noget der hedder privat strand. At man bor tæt på en strand er dejligt! Men man kan altså ikke forvente at have den for sig selv. Men enig i at folk bør vise hensyn. Rygning af en hver form burde være forbudt på alle strande!"

Sarah Emilie Høegh

"Jeg var på Charlottenlund Fort i går aftes. Der var en dejlig stemning, mange mennesker der fik en dukkert. Om nogen røg vandpibe, ved jeg ikke. Det håber jeg, da de gjorde, og at de nød de frie og dejlige arealer som er tilgængelige for alle."

Kasper Heumann Kristensen

Hold da op en skræmmende menneskefjendsk holdning. Jeg er virkelig rystet. Andreas prøv at tage en tur ned gennem hovedgaden i Tisvilde på en varm sommerdag, så vil du se de samme massive, kaotiske parkerings og affaldsproblemer. Men mon ikke, der er plads til, at vi allesammen sammen kan nyde vores skønne områder uanset kommunale tilhørsforhold. Og selvfølgelig skal vi alle opføre os ordentligt og parkere lovligt. Men det gælder jo alle og bestemt ikke henholdt til folk "udefra".

Mette Luise Thomsen

Måske Andreas Weidinger bare skulle stikke vandpiben ind. De danske strande skal være frit tilgængelige for alle. Selvfølgelig skal man rydde op efter sig selv osv. Men at begynde at sætte skel imellem hvilke type borgere, der må benytte hvilke strande, leder mine tanker hen på apartheid.

Line Rørbæk

Tåbeligt forslag med mere regulering, kontrol, mistillid og udskamning af dem og os. Håber de konservative har bedre bud end disse totalitære og socialistiske modeller, der minder om Københavns Kommune.

Ole Klinkby

arrow DEBAT: Fup og fakta om Bellevue Strand
25. juli 2021 kl. 07:51 Opdateret: kl. 15:34
arrow DEBAT: Tak til Weidinger for indsats på Bellevue
24. juli 2021 kl. 12:51 Opdateret: kl. 15:33
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

KONTAKT OS