23. september 2020
Sidste år var der mere end 360 boligkøbere, som kunne betale 10 millioner eller mere for en bolig.
Sidste år var der mere end 360 boligkøbere, som kunne betale 10 millioner eller mere for en bolig.
Foto: powerstock - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 360 boliger solgt for over ti millioner kroner pr. styk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

360 boliger solgt for over ti millioner kroner pr. styk

160 af landets dyreste bolighandler foregik i Gentofte. Home-mægler forklarer de super-dyre liebhaverboliger med stærk økonomi i danske husholdninger

Opdateret 29. januar 2020 kl. 19:22
Villabyerne - 29. januar 2020 kl. 12:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden 2014 er antallet af ejendomme, der er solgt for 10 millioner kroner eller mere fordoblet. Det viser tal fra Boliga.dk.

"I 2019 var der således mere end 360 boligkøbere, der havde de nødvendige ressourcer til at hive et skyhøjt beløb op af lommen til et nyt hjem.

Mens der for fem år siden blot blev handlet 178 huse i samme prisklasse, hvilket altså betyder, at antallet af de ekstremt dyre handler er mere end fordoblet på bare fem år," skriver Boliga.dk i en pressemeddelelse.

God økonomi

Det er der en klar grund til, hvis man spørger Henrik Hauthorn Jensen, der er boligmarkedsanalytiker hos mæglerkæden Home."Helt generelt har de danske husholdninger meget stor tillid til deres egen økonomi og livssituation i forhold til tidligere. Det skyldes øget velstand med stigende lønninger, større friværdier og den historisk lave rente," siger han til Boliga.dk. Af de meget dyre hussalg foregår 70 procent af dem i og omkring København. I toppen ligger Gentofte Kommune, hvor der i 2019 blev indgået 160 af de superdyre handler.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

KONTAKT OS