20. februar 2020
Indbrud
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afrikansk udseende indbrudstyv efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afrikansk udseende indbrudstyv efterlyses

Fire indbrud er der blevet til over weekenden i Gentofte og i den forbindelse efterlyser Nordsjællands Politi nu en afrikansk udseende engelsk talende indbrudstyv

Søndag i tidsrummet klokken fire til ti om aftenen eller lidt senere fik en borger på Jægersborgvej i en lejlighed stjålet sine smykker og kontanter.

Nordsjællands Politi oplyser i deres døgnrapport, at gerningsmanden her er en yngre engelsk-talende mand med afrikansk udseende og sort, kort og krøllet hår i højden 175-180 cm.

Villabyerne - 21. januar 2020 kl. 13:15
Af Gry Brøndum
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Smykketyve

Også på Søndersøvej i Gentofte blev der anmeldt et indbrud i en villa søndag, og på Bakkevænget, hvor terassedøren blev forsøgt opbrudt.

Dagen inden, lørdag, var den gal på Annasvej i Hellrup mellem klokken halv fem og halv otte, hvor en terassedør blev brudt op, så tyve kunne komme ind og stjæle kontanter og smykker.

Stime af indbrud

Weekendens fire indbrud eller indbrudsforsøg er en del af en kraftig tendens, der har tegnet sig ved udgangen af sidste år:
Nemlig en stime af indbrud, der giver travlhed hos Nordsjællands Politi.

Statistikken for udgangen af 2019 viser, at der i december alene blev registreret 61 indbrud i kommunen, mod 33 året før.

Knap en fordobling.

Også i november var der markant flere end året før, nemlig 75 indbrud mod 66 året før. Og i oktober toppede tyvenes aktivitet med 91 indbrud mod 80 året før.

Dermed blev den positive tendens fra årets første tre kvartaler med et faldende antal indbrud til vendt til en stigning i 2019.


KONTAKT OS