4. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 58-årig anholdt i voldtægtssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

58-årig anholdt i voldtægtssag

Politiet skal undersøge anklage om voldtægt i et privat hjem på Lindegårdsvej yderligere inden afgørelse om fængsling eller løsladelse af 58 årig mand fredag

Opdateret 22. januar 2020 kl. 14:05
Villabyerne - 21. januar 2020 kl. 10:58
Af Gry Brøndum
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 58-årig mand, der er anholdt for voldtægt i sit hjem på Lindegårdsvej, bliver nu tilbageholdt af politiet i tre døgn i forbindelse med efterforskning:”Der skal foretages nogle yderligere efterforskningsskridt, før han muligvis skal for en dommer igen og potentielt varetægtsfængsles,” oplyser Nordsjællands Politi til Villabyerne.

arrow Læs også: På fri fod igen efter voldtægtsanklage
Trusler

Manden, der blev fremstillet i grundlovsforhør i går i Retten i Lyngby, er anklaget for voldtægt efter grundlovens paragraf 216 stk. 1, der går ud på at have tiltvunget sig samleje med vold eller trusler. Dommeren har vurderet, at der skal yderligere undersøgelser til, fortæller politifuldmægtig Amalie Rønberg: ”Så skal vi tage stilling til, om vi kan løslade ham på fredag, eller om han skal fremstilles i retten med henblik på varetægtsfængsel”.

Lukkede døre

Den forurettede kvinde på 48 år anmeldte den 58-årige mand mandag aften.
Hændelsen er sket mandag eftermiddag ved 17-tiden i mandens lejlighed på Lindegårdsvej, men da grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, er offentligheden ikke oplyst om den foregående relation mellem forurettede og anklagede.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

KONTAKT OS