16. januar 2021
55-årig mand med tilknytning til Charlottenlund Travbane har endnu en gang valgt at lade sin varetægtsfængsling forlænge. Arkivfoto
55-årig mand med tilknytning til Charlottenlund Travbane har endnu en gang valgt at lade sin varetægtsfængsling forlænge. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 55-årig travmand bliver fortsat frivilligt bag tremmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

55-årig travmand bliver fortsat frivilligt bag tremmer

Manden, der er sigtet for over 100 seksualforbrydelser mod ung kvinde samt for tre voldtægter mod en anden kvinde, har atter frivilligt ladet sin varetægtsfængsling forlænge med fire uger

Villabyerne - 20. august 2020 kl. 19:51
Af Jesper Bjørn Larsen

Som Villabyerne tidligere har kunnet fortælle, blev en 55-årig mand fra Charlottenlund i foråret sigtet for to forsøg på voldtægt samt for cirka 100 tilfælde af blufærdighedskrænkelser eller voldtægt ved anden seksuel omgang end samleje mod en kvinde, der var 17 år, da overgrebene begyndte og 18 år ved det sidste tilfælde.

arrow Læs også: Voldtægtssigtet travmand sidder fortsat fængslet

Flere kvinder trådte siden frem og fortalte om lignende overgreb, og manden blev efterfølgende sigtet for tre voldtægter mod en anden kvinde.

Tilbage i slutningen af april blev manden, der har en tilknytning til Charlottenlund Travbane, varetægtsfængslet. Siden har manden ad flere omgange accepteret at lade sig frivilligt fristforlænge, senest i torsdags, hvor varetægtslingen blev forlænget frem til den 10. september. Det oplyser Nordsjællands Politi.

De cirka 100 tilfælde af blufærdighedskrænkelser og voldtægt ved anden seksuel omgang end samleje har angiveligt fundet sted i perioden fra maj 2019 til den 9. februar 2020 på og omkring Charlottenlund Travbane.

Manden er bl.a. sigtet for at have befølt den unge kvinde på bryster og kønsdele og for at have tungekysset hende på trods af, at hun skubbede ham væk og forsøgte at fjerne sig.

De to forsøg på egentlig voldtægt har angiveligt fundet sted i udlandet.

Anklagemyndigheden vurderer, at den forurettede ikke har været i stand til at modsætte sig manden, så manden er også sigtet for voldtægt ved udnyttelse af hjælpeløs tilstand.

Af hensyn til ofret har anklagemyndigheden ikke ønsket at uddybe, hvordan manden har udnyttet hendes tilstand.

Ved det oprindelige grundlovsforhør, der ved Retten Lyngby blev ført bag lukkede døre på anklagemyndighedens begæring, nægtede den 55-årige mand sig skyldig i alle sigtelser.

Såvel den varetægtsfængslede mand som den forurettede i sagen er beskyttet af et navneforbud.

arrow Voldtægtssigtet travmand sidder fortsat fængslet
22. oktober 2020 kl. 11:56 Opdateret: kl. 11:59
arrow 55-årig travmand fortsat varetægtsfængslet
16. september 2020 kl. 11:40 Opdateret: kl. 11:05
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

KONTAKT OS