15. april 2021
Anfører Jonas Hebo udbyggede først sin stime til 22 scorede straffespark i træk, inden han ødelagde den selvsamme med et skud på overliggeren i kampen mod Roskilde KFUM. Arkivfoto: Ole Tradsborg
Anfører Jonas Hebo udbyggede først sin stime til 22 scorede straffespark i træk, inden han ødelagde den selvsamme med et skud på overliggeren i kampen mod Roskilde KFUM. Arkivfoto: Ole Tradsborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 23. gang var ulykkens gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

23. gang var ulykkens gang

HIK-anfører Jonas Hebo havde inden kampen mod Roskilde KFUM scoret på 21 straffespark i træk. Efter kampen havde han både udbygget den stime til 22 og siden ødelagt den med et skud på overliggeren.

Villabyerne - 07. april 2021 kl. 09:04
Af Ole Tradsborg

Chancer var der mange af på banen i det mest vanvittige påske-vejr som bød på et remix af sol, sne, snestorm, hagl og til sidst let snefald og sol.

arrow Læs også: HIK hentede uafgjort i sidste minut

Dermed var scenen sat til en speciel kulisse, hvor gæsterne havde mest at spille for. Og i en hektisk affære, havde gæsterne også gode forsøg.

Det blev dog HIK-anfører Jonas Hebo, der scorede på straffe kort før pausen. Efter pausen pressede KFUM'erne på, og den tidligere Skovshoved-spiller, Dino Karjasevic var først over en retur på en bold, hvor hverken HIK-forsvaret eller keeper Sebastian Sørensen så heldig ud.

Jonas Hebo fik en ny chance for at score på straffe, men en vild stime med hele 22 straffescoringer røg sig en tur, da han bankede bolden på overliggeren.

Den manglende scoring betød dog intet i sidste ende, for netop som man var på vej ud i overtiden, afsluttede HIK et indlæg, som efter en redning og en retur endte for fødderne af Frederik Emil Andersen, der klogt brugte indersiden til at sikre sejren.

HIK indtager fortsat andenpladsen i rækken med syv point op til rækkens ubesejrede duks fra Nykøbing FC, der mandag led et sjældent pointtab.

HIK spiller næste gang den 10. april ude mod Brønshøj.

arrow HIK skuffede fælt hjemme
30. marts 2021 kl. 06:21 Opdateret: kl. 16:28
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

KONTAKT OS