21. februar 2020
Henning Schjoedt
Foto: Henning Schjoedt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Zombier indtager Vallensbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Zombier indtager Vallensbæk
Vestegnen - 17. september 2019 kl. 17:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 22. september vil Vallensbæk Mose igen sætte rammerne for Zombieløbet - et trail-løb på enten 5 eller 10 kilometer, hvor man som løber skal undgå de farlige zombier, der står klar til at smitte en med en dødelig virus. Man kan deltage som enten løber eller zombie, og begge parter bliver lovet at gå derfra med mudder op ad benene, gennemsvedte trøjer og ømme muskler - og ikke mindst en på opleveren.

Der er plads til 2500 løbere og 400 zombier i det anderledes løb, der omdanner den ellers smukke natur i Vallensbæk til en hårdrejsende gyser. Den lokale Aldi-butik sørger for gratis drikkevarer og snacks til alle deltagere, så ingen går sukkerkolde. Aldi vil desuden stå for gode præmier til de heldige deltagere, som er med i lodtrækningen efter endt succesfuldt løb.

- Vi er utrolig stolte af, at Aldi bakker op om Zombieløbet og glæder os til at kunne tilbyde alle deltagere noget godt at spise og drikke. Vi er ikke i tvivl om, at der er brug for et ekstra energiindskud, når løbet er overstået - så sponsoratet fra Aldi vil uden tvivl falde i god jord hos både overlevende løbere og de efterladte zombier, fortæller medarrangør René Vendt.

Du kan læse mere om løbet og tilmelding på www.zombielobet.dk.