16. juli 2020
Bibliotekerne i Hvidovre, Albertslund, Høje-Taastrup, Vallensbæk og Ishøj vil gerne have historier og fotos fra borgerne.
Bibliotekerne i Hvidovre, Albertslund, Høje-Taastrup, Vallensbæk og Ishøj vil gerne have historier og fotos fra borgerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vores kvarter: Hvad er din historie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vores kvarter: Hvad er din historie
Vestegnen - 28. juni 2020 kl. 06:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kampagnen "Vores kvarter" er et samarbejde mellem fem vestegnsbiblioteker og lokalarkiver i Hvidovre, Albertslund, Høje-Taastrup, Vallensbæk og Ishøj. Kulturfællesskabet på tværs af kommuneskel inviterer for ottende år i træk til kreativ og aktiv deltagelse i Vestegnens Kulturuge.

Temaet for dette års aktiviteter er "Kultur skaber fællesskaber", og det bliver omsat til kulturaktiviteter som events, koncerter og udstillinger, der er centreret om det at være sammen i et fællesskab, når man deltager i festlighederne enten som medarrangør eller bidragsyder.

Vil man være med til at skabe udstillingen "Vores Kvarter", som afholdes i de fem deltagende kommuner i uge 37, som en del af aktiviteterne i Vestegnens Kulturuge 2020, så skal man snart i gang. Borgere i alle aldre er mere end velkomne til at bidrage.

Bibliotekerne indsamler allerede nu historier til udstillingen fra borgerne om personligt udvalgte steder, der vækker minder og emmer af nostalgi. Man kan deltage ved at indsende sin historie og eventuelt billede fra et sted i sin kommune der betyder noget særligt - måske fordi man har oplevet noget specielt eller har erindringer herfra.

Historie og billede skal sendes til det lokale bibliotek. Man kan også vælge at skrive en historie fra de lokale steder, som er udpeget af lokalarkiverne, som indsamler alle historierne som vidnesbyrd til eftertiden.

Læs mere om temaet "Vores kvarter" på det lokale biblioteks hjemmeside.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?