11. december 2019
Cirkus Baldoni præsenterer en underskøn riverdansende fodgonglør.
gallery icon

Se billedserie

Cirkus Baldoni præsenterer en underskøn riverdansende fodgonglør.
Foto: Rud Kofoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vind sommerens cirkusoplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vind sommerens cirkusoplevelse
Vestegnen - 22. juli 2019 kl. 16:41
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cirkus Baldoni er de kommende uger klar til at underholde børn og voksne rundt om på Vestegnen.

Teltet bliver i august slået op i Solrød, Ishøj, Glostrup, Vallensbæk og Hundige. Og skulle sommervejret ikke vise sig fra sin bedste side, så er der både varme og læ i det store cirkustelt.

Søndagsavisen Vestegnens læsere kan vinde billetter til en af forestillingerne i vores område, efter eget valg.

Hovedpræmien er fire billetter, så hele familien kan få en stor cirkusoplevelse. Oven i billetterne bliver der taget et billede af vinderen sammen med løven Leonardo.

Foruden hovedpræmien trækkes der lod om 8 gange to billetter.

Man deltager i konkurrencen ved at klikke ind på www.sn.dk/vestegnen og på forsiden finde konkurrencebanneret. Klik på konkurrencebanneret og udfyld den elektroniske kupon. Sidste frist for at deltage er søndag den 28. juli, og vinderne får direkte besked på mail.

Højt at flyve

Årets forestilling står i flyvningens tegn.

Cirkus Baldoni's direktør har en meget stor passion for flyvning og er selv en erfaren pilot. Denne passion ønsker han at dele med publikum, og Cirkus Baldoni har derfor valgt at kalde årets forestilling for »Højt at flyve« - men bestemt ikke dybt at falde.

I årets forestilling skal børn og voksne opleve en palet fuld af fantastiske artister, der er specielt udvalgt til at give publikum en oplevelse i absolut særklasse.

I forestillingen tager luftkaptajn Baldoni publikum med på en flyvende rundrejse til fjerne destinationer og nære egne. Man kan opleve en super illusionist fra Danmark, og en fantastisk linedanserinde fra Japan. På vejen slår Cirkus Baldoni et smut forbi Tjekkiet hvor publikum møder en charmerende jonglør, og Texas bliver rundet med et nervepirrende lasso -og knivkaster nummer. I Etiopien har Cirkus Baldoni hentet to fantastiske unge mænd med charme, lækkert hår og masser af selvtillid. En tur til Irland bliver det også til, og her vil publikum blive draget af en underskøn riverdansende fodjonglør.

Med sig på turen har luftkaptajn Baldoni naturligvis Baldoni-balletten i skikkelse af smukke stewardesser der sørger for, at børn og voksne får den fuldendte flyvetur.

Årets klovnerier står den lidt håbløse men hyldende morsomme steward Paczo for.

Luftkaptajn Baldoni vil naturligvis ikke kunne gennemføre sådan en rejse uden sin tro følgesvend og copilot, løven Leonardo - og som altid med Leonardo, så bliver det værre og værre.

Den specielle atmosfære

Cirkus Baldoni er for hele familien, og der lægges vægt på nærheden til publikum, og at det hele foregår i øjenhøjde.

Det er smilet, atmosfæren og hele den lune stemning. Mottoet hos Cirkus Baldoni er, at »forestillingen begynder når billetten købes«. De hyggelige gamle cirkusvogne, den smilende medarbejder i billetlugen, cirkusdirektøren der står i indgangen og byder folk velkommen, kioskpigen der serverer popcorn og andre lækkerier og klovnen der laver sjov med folk, når de kommer ind, alt sammen en stemning af, at være tæt på det hele.

Et af Cirkus Baldoni kendetegn er også, at når forestillingen er slut står alle artister og siger farvel og på gensyn til publikum.

Man kan læse meget mere på www.baldoni.dk

Cirkus Baldoni på Vestegnen
  • Cirkus Baldoni slår i de kommende uger cirkusteltet op en række steder i Søndagsavisen Vestegnens område. Her er planen:
  • Solrød: Tirsdag den 6. august kl. 17. Ved Solrød Idrætscenter, Engmosevej.
  • Ishøj: Onsdag den 7. august kl. 17. Ishøj Landsby - Kræmmerpladsen ved Ishøj Bygade 143.
  • Glostrup: Fredag den 9. august kl. 17. Ved Glostrup Hallen, Stadionvej.
  • Vallensbæk: Lørdag den 10. august kl. 15. Arealet for enden af Vallensbæk Havnevej.
  • Hundige: Mandag den 26. august kl. 17. Arealet på hjørnet af Hundige Havnevej og Hundige Strandvej.