24. september 2021
Cirkus Baldoni inviterer til en forestilling med internationale topartister.
gallery icon

Se billedserie

Cirkus Baldoni inviterer til en forestilling med internationale topartister.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vind billetter: Gys og gru, morskab og latter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vind billetter: Gys og gru, morskab og latter
Vestegnen - 15. maj 2021 kl. 18:17
Af Peter Erlitz

Det bli'r for vildt!

Lyder det fra Cirkus Baldoni, som i denne sæson markerer sit 20-års jubilæum. I den kommende tid bliver cirkusteltet slået op i en række byer på Vestegnen, og Cirkus Baldoni inviterer børn og voksne inden for til et fantastisk show.

arrow Læs også: Cirkus fejrer jubilæum med vild forestilling

Avisens læsere kan vinde billetter til en af disse forestillinger efter eget valg. Konkurrencen finder sted i et samarbejde mellem Avisen Vestegnen og Lokalavisen Taastrup.

Der er en hovedpræmie på fire billetter, så hele familien kan komme til cirkus, og desuden trækker vi lod om 8 gange 2 billetter. Man deltager ved at klikke ind her på forsiden og finde konkurrencebanneret. Klik på konkurrencebanneret og udfyld derefter den elektroniske kupon.

Sidste frist for at deltage er søndag den 16. maj - og vinderne vil få direkte besked på mail, så husk at holde øje.

Verdens bedste børneklovn

I årets forestilling, der har fået overskriften »Det for vildt!«, byder Cirkus Baldoni på en bred vifte af fantastiske artister, som er hentet fra stort set alle egne af Europa.

Som de sidste mange år er showet helt uden dyr, så hvis man ønsker at se dyr optræde, skal der ikke købes billet til Cirkus Baldoni. Ønsker man derimod at se et fantastisk show, med internationale topartister, smukke kvinder, sjove klovner, og top stærke akrobater, så kan børn og voksne roligt sætte sig tilbage i stolene og lade sig føre ind i en uovertruffen magisk verden.

Forestillingen i år kommer til at indeholde gys og gru, morskab og latter, fart og spænding, men også show og dans.

Artiklen fortsætter under boksen

Cirkus Baldoni har engageret, hvad de mener er verdens bedste børneklovn, nemlig klovnen Allando og han kommer ikke alene. Han har følgeskab af sin bedste ven, pandaen Pandus.

Til at binde forestillingen sammen i år, har Cirkus Baldoni allieret sig med showmanden Peter Nørgaard. Han vil sammen med cirkusløven Leonardo føre publikum sikkert igennem showet. Cirkus Baldoni kan med sikkerhed sige igen i år: mine damer og herrer, det bliver værre og værre.

Familie-atmosfære

Det er ikke uden grund, at Cirkus Baldoni bliver kaldt »hele familiens cirkus«.

I Cirkus Baldoni satser de på smilet, atmosfæren og hele den lune stemning, der gør det til et hjerteligt og humørfuldt besøg for hele familien. Her lægges der vægt på nærheden og at tingene skal være i øjenhøjde for alle.

Cirkus Baldoni er ikke noget kæmpe cirkus, og derfor er publikum tæt på artisterne, og får dermed en intens cirkusoplevelse.

En tryg cirkusoplevelse

Cirkus Baldoni følger myndighedernes retningslinjer nøje.

Der er opsat håndspritautomater flere steder på cirkuspladsen, samt i toiletvognen. Ved bestilling af pladser bliver en stol ved siden af automatisk optaget således, at der holdes god afstand til alle gæster i teltet.

Alle stole og overflader bliver grundigt sprittet af inden hver forestilling. Cirkus Baldoni har taget alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at passe godt på publikum.

Man skal også huske, at der ved indgangen til teltet skal fremvises coronapas (negativ coronatest) for personer over 15 år.

Man kan læse meget mere, reservere og købe billetter på www.baldoni.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?