11. december 2017
Der var tulipanknus fra Charlotte til storesøster Birgitte. Begge bor i Solrød, ikke langt fra hinden. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Der var tulipanknus fra Charlotte til storesøster Birgitte. Begge bor i Solrød, ikke langt fra hinden. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Hun er der altid for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Hun er der altid for mig
Vestegnen - 16. marts 2017 kl. 16:42
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hjælpsomhed, omsorg, venskab. Der var masser af smil, da Søndagsavisen Vestegnens læsere delte tulipaner ud til hinanden.

»Hun er en dejlig søster, der altid vil hjælpe. Hun er der bare altid for mig.«

Sådan lød det fra Charlotte Bitz, da hun overraskede sin storesøster Birgitte i Solrød med en buket tulipaner fra Søndagsavisen Vestegnen.

For nogle uger siden opfordrede vi læserne til at give et forårsknus til en person, som skulle påskønnes eller som trængte til opmuntring. Siden er det strømmet ind med kuponer og mails, og de mange indstillinger vidner om, at der er masser af hjertevarme og gode relationer mellem beboerne i Søndagsavisen Vestegnens område. Der har været både rørende og glade historier.

Der var fem buketter tulipaner på højkant, så valget har naturligvis været rigtig svært.

En af dem, der fik mulighed for at overrække en buket tulipaner fra Søndagsavisen Vestegnen, var Charlotte Bitz fra Solrød. Hun overraskede sin storesøster Birgitte - tilfældigvis samme dag, som Birgitte havde fødselsdag.

»Hun er der bare altid for mig. Hun henter mine piger, når de har været på arbejde. Hun passer min hund, når vi er på ferie. Hun kan også finde på at gøre rent eller vaske hunden. Hun lytter, når jeg har brug for det. Hun er en dejlig søster, der bare altid vil hjælpe,« lød det fra Charlotte, da hun gav et tulipanknus til storesøster Birgitte.

Klik gennem billedserien og oplev tulipanglæde på Vestegnen - og læs, hvorfor læserne ville glæde hinanden.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk