22. april 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video af mistænkt gerningsmand til knivstik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video af mistænkt gerningsmand til knivstik
Vestegnen - 10. oktober 2018 kl. 14:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi offentliggør nu en overvågningsvideo i forbindelse med, at en ung mand blev stukket i ballen og overfladisk i ansigtet uden for Åmarken Station i Hvidovre.

Overvågningsvideoen viser en gerningsmand overfalde den 21-årige uden for Åmarken Station den 27. august kl 11.05.

Overfaldsmanden beskrives som:
Mand, mellemøstlig af udseende, kraftigt bygget, iført sort jakke med hætten oppe, formentlig af mærket »North Face«, mørke joggingbukser, mørke sko. Manden medbragte en kniv.

- Overvågningsbillederne af overfaldsmanden er ikke de bedste, men vi håber alligevel, at offentligheden kan hjælpe os med at få identificeret manden, siger politikommissær Andreas Mollerup fra Vestegnens Politi.

Vestegnens Politi vil ikke udelukke, at gerningsmanden stod og ventede på den 21-årige ved stationen.

- Umiddelbart er det ikke vores teori, at der her er tale om et tilfældigt overfald, siger politikommissær Andreas Mollerup.

Politiet vil ikke udelukke, at knivstikkeriet er banderelateret, men der er ikke noget, som tyder på, at det skulle have sammenhæng med den aktuelle konflikt i bandemiljøet.

Kan man hjælpe med identificering af gerningsmanden eller har man i øvrigt oplysninger i sagen, så kan Vestegnens Politi kontaktes døgnet rundt på 43861448.