5. april 2020
Brøndby-fans hædrede sundhedspersonalet på Hvidovre Hospital.
gallery icon

Se billedserie

Brøndby-fans hædrede sundhedspersonalet på Hvidovre Hospital.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vestegnens sundhedshelte: 60 pizzaer til hospitalets personale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestegnens sundhedshelte: 60 pizzaer til hospitalets personale
Vestegnen - 19. marts 2020 kl. 13:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var noget af en overraskelse, da den lokale Dominos Pizza i Hvidovre ringede og fortalte, at de gerne ville donere 60 store familiepizzaer til personalet i akutmodtagelsen på Hvidovre Hospital, fordi de gør så godt et stykke arbejde i disse coronavirus-tider.

- Det er simpelthen så dejligt, at nogen tænker på os og påskønner vores arbejde. Her er rigtig hektisk i disse dage, og sådan et skulderklap fra det lokale pizzaria giver lige den ekstra energi, man har brug for. Det betyder rigtig meget for os, fortæller Leila, som er lægesekretær i akutmodtagelsen og tog imod de mange pizzaer.

Selvom pizzaerne ikke var sprittet af, så blev de nydt efter højeste hygiejniske standarder og forholdsregler - handsker til at åbne pizzaæsken, god afstand i frokoststuen og håndsprit både før og efter.

Også på på den infektionsmedicinske afdeling på Hvidovre Hospital har de modtaget gaver i form af et ordentligt bundt lakridser til personalet.


Der var pizza til personalet på akutmodtagelsen på Hvidovre Hospital
Brøndby-fans støtter sundhedspersonalet

Personalet på både Hvidovre- og Glostrup-matriklen blev i løbet af i går mødt med store bannere, som Brøndby-fans har været ude og sætte op:

"Brøndby-fans støtter Vestegnens helte. Tak til sundhedspersonalet," står der med store bogstaver. Budskabet skaber glæde hos blandt andet ledende oversygeplejerske på den medicinske afdeling i Glostrup, Helle Rabing.

- Vi blev meget glade og takker for støtten fra både Brøndby-fansene og andre, der sender os gode tanker. Også her på medicinsk afdeling i Glostrup forbereder vi os i forhold til at håndtere corona-situationen, og vi er ved godt mod, fortæller hun.