20. april 2019
Forfatter og debattør Ahmad Mahmoud kan opleves i en debat om dét at være fra Vestegnen.
Forfatter og debattør Ahmad Mahmoud kan opleves i en debat om dét at være fra Vestegnen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vestegnens B-sider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestegnens B-sider
Vestegnen - 21. september 2018 kl. 15:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 21. september kl. 17 kan man komme til fernisering og debat i parkeringskælderen ved Ishøj Bibliotek, hvor unge kulturskabere vender Vestegnen på vrangen og udfordrer fordomme og myter om Vestegnen.

Er du træt af at høre negative historier og fordomme om Vestegnen? Så tag med når unge kulturskabere udfordrer vestegns-fordomme gennem lyd, billede og kunst, og sætter fokus på de positive B-sider af Vestegnen.

Arrangementet afholdes som en del af Golden Days Festivalen, hvor årets tema er »Historiens B-sider.«

Forfatter og debattør Ahmad Mahmoud flyttede til Hundige som femårig og voksede op i det almene boligkvarter Askerød. Dette skildrede han i sin bog »Sort Land« fra 2015.

Til aftenens arrangement kan man opleve Ahmad Mahmoud i en debat om dét at være fra Vestegnen. Derudover vil Magnus Lind Nielsen udstille sine værker om Vestegnen, og der vil være musik og videoindslag produceret af unge.

- Når folk omtaler Vestegnen, er det ofte de negative sider, der bliver sat fokus på. Det er også de samme negative sider, som oftest bliver vist i medierne. Det vil vi gerne udfordre. Arrangementet vender begreberne på hovedet ved at sætte fokus på de positive B-sider af Vestegnen. Altså de positive historier, som ikke bliver fortalt, fortæller John Fuglø, som er ungebibliotekar på Ishøj Bibliotek og medarrangør af arrangementet.

Alle er velkomne til arrangementet, og det er gratis at deltage. Man skal bare møde op i parkeringskælderen ved biblioteket kl. 17. Til arrangementet vil der blive serveret lidt suppe og drikkevarer.