12. december 2017
På sundhedsdagen kan man blandt andet få målt BMI, fedtprocent, lungefunktion eller prøve nogle af de mange sundheds-og huskequizzer. Billedet er fra sundhedsdagen 2016.
gallery icon

Se billedserie

På sundhedsdagen kan man blandt andet få målt BMI, fedtprocent, lungefunktion eller prøve nogle af de mange sundheds-og huskequizzer. Billedet er fra sundhedsdagen 2016.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velvære, livsglæde og sunde vaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velvære, livsglæde og sunde vaner
Vestegnen - 16. april 2017 kl. 15:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sundhed er ikke kun broccoli, mavebøjninger og kalorietælleri. Det handler også om velvære, livsglæde og gode vaner.

På årets store sundhedsdag i Greve den 19. april kan man få masser af inspiration til en sundere hverdag, men det handler også om at have en hyggelig eftermiddag sammen.

Derfor vil der også være sjove aktiviteter, quizzer og underholdning mellem de mange sunde stande. Så mens mor og far eller bedsteforældrene får målt deres BMI og fedtprocent, kan børnene fx hygge sig med forhindringsløb, fodbolddyst eller sundheds-vendespil.

Den store sundhedsdag afholdes 19. april kl. 14-18 i Café Ask i Askerød, Digehuset 9, og er gratis for alle borgere i hele Greve.

»På sundhedsdagen vil vi gerne vise folk, at det ikke kræver alverden at leve sundt. Vi har samlet en række forskellige aktiviteter og oplysningstilbud, så borgerne kan blive inspireret og få gode råd og vejledning med hjem og får mod på selv at gå i gang med en sundere livsstil. Det handler ikke om løftede pegefingre, men om at se mulighederne i hverdagen og få lysten til at leve sundere,« fortæller Suzanne Magelund, der er aktivitetskoordinator i Greve Nord Projektet og instruktør på flere motionshold for områdets beboere.

Sundhedsdagen afholdes af Greve Nord Projektet i samarbejde med en række lokale foreninger, skoler, kulturinstitutioner m.m.

En sund livsstil er vigtigt helt fra barnsben og op gennem livet, hvor nærende kost, bevægelse og gode dagsrytmer er vigtige.

»Sundhed er vigtig for alle aldersgrupper, og derfor er der tilbud til alle borgere på dagen. Det bliver en hyggelig dag, og der er åbent hele eftermiddagen, så man kan komme forbi, når man har fri fra arbejde eller skole,« siger Ditte Scherning Thiesen, der er forebyggelseskonsulent i Greve Kommunes sundhedsteam, som også har en informations- og aktivitetsstand på sundhedsdagen.

På sundhedsdagen kan man blandt andet få målt sit BMI, fedtprocent, lungefunktion, få vejledning til rygestop, gode råd til solbeskyttelse samt høre mere om kommunens og de lokale foreningers mange tilbud om fx motion og vejledning i lokalområderne.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk