18. november 2019
Kortet viser den del af Vejlebrovej, som vil blive lukket.
gallery icon

Se billedserie

Kortet viser den del af Vejlebrovej, som vil blive lukket.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vejlukning: Busser og biler berøres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejlukning: Busser og biler berøres
Vestegnen - 14. juni 2019 kl. 09:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra på mandag den 17. juni og to uger frem vil en del af krydset Vejlebrovej-Ishøj Stationsvej blive lukket for at gøre klar til byggeriet af den kommende letbane i Ishøj.

Det er Ishøj Varmeværk, der skal omlægge ledninger under kørebanen, for at gøre området klar til byggeriet af den kommende letbane i Ishøj.

Helt konkret vil Vejlebrovej blive lukket i den nordgående kørselsretning fra Ishøj Station til Ishøj Stationsvej. I den modsatte, sydgående retning mod stationen kan bilister stadig bruge Vejlebrovej som normalt.

Udover biltrafikken vil lukningen af Vejlebrovej også påvirke buskørslen.

Linjerne 30E, 97N, 127, 128 og 300S vil ikke som normalt forlade Ishøj Station via Ishøj Stationsvej, men i stedet følge Vejlebrovej til Ishøj Strandvej og videre i normal rute.

Linje 127 vil i retning fra Ishøj Station mod Industriskellet køre via Vejlebrovej til Ishøj Strandvej. Stoppestederne 'Ishøj Stationsvej' og 'Vejlebrovej' på Ishøj Strandvej vil ikke blive betjent i perioden med alternative ruter. Bussen kører i normal rute retur fra Industriskellet til Ishøj Station.

I retning mod Ishøj Station vil alle busserne køre som normalt, idet Vejlebrovej kun er lukket i den ene kørselsretning.

Ændringerne på buslinjerne gælder fra den 17. juni kl. 9 til den 28. juni kl. 16.