13. december 2017
Der er vejarbejde ved Vallensbæk stationstov i skolernes efterårsferie. Illustration: GHB Landskabsarkitekter
Der er vejarbejde ved Vallensbæk stationstov i skolernes efterårsferie. Illustration: GHB Landskabsarkitekter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vejarbejde på stationstorv i efterårsferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejarbejde på stationstorv i efterårsferien
Vestegnen - 06. oktober 2017 kl. 21:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det endelige fodgængerområde over Vallensbæk Stationstorv bliver lavet i efterårsferien. det oplyser Vallensbæk Kommune i en pressemeddelelse.

Mens arbejdet står på, bliver vejen ensrettet, og der etableres omkørsel ad Højstrupparken og Højstrupvej.

Busserne er tilbage på forpladsen ved Vallensbæk Station. Derfor er det nu tid til at få færdiggjort den permanente omlægning af Vallensbæk Stationstorv ved Egholmskolen. For at genere færrest muligt foregår vejarbejdet i efterårsferien fra den 14.-22. oktober.

Efterfølgende vil der blive arbejdet uden for kørebanearealet, men det forventes ikke at påvirke trafikken nævneværdigt, oplyser kommunen.

Mens der arbejdes på vejen, spærres der for kørende trafik. Der etableres en midlertidig ensrettet adgangsvej til parkeringskælderen og vareindleveringsområdet bag centeret, som også kan benyttes af lastbiler i forbindelse med varelevering.

Afspærringen ved Højstrupvej og Højstrupparken fjernes i perioden. Trafik til og fra rådhuset, Højstruphave og Højstrupparken skal køre ad Højstrupvej og Højstrupparken. Al trafik der skal ud fra området, skal følge omkørselsskiltene via Højstrupparken og Højstrupvej.

I efterårsferien begynder arbejdet med etablere det nye gennemgående fortov i krydset mellem Egholmvej og Selsøvej. Det kan give nogle trafikale udfordringer, derfor bedes bilister til og fra Egholmskolen om at benytte indkørslen fra Vallensbæk Torvevej.

Området syd Egholmskolen er blevet ensrettet for at gøre skolevejen mere sikker. I den forbindelse blev det besluttet at anlægge et permanent gennemgående fortov på den nordlige og den østlige side af krydset mellem Egholmvej og Selsøvej. Det arbejde begynder også i uge 42, hvor skolerne har efterårsferie.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk