1. juni 2020
Ishøj Strandvej er lukket tre dage i næste uge.
gallery icon

Se billedserie

Ishøj Strandvej er lukket tre dage i næste uge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vej lukker: Akut asfaltarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vej lukker: Akut asfaltarbejde
Vestegnen - 12. september 2019 kl. 15:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj Strandvej vil være lukket i dagtimerne fra mandag til onsdag i næste uge på grund af akut asfalt-arbejde. Det oplyser Ishøj Kommune.

Ishøj Strandvej vil være lukket fra mandag den 16. september til og med onsdag den 18. september. Lukningen gælder strækningen mellem Industriskellet og Vejlebrovej og vil være gældende i tidsrummet kl. 9-15 alle tre dage.

Bilister kan køre uden om vejarbejdet via Industriskellet og Vejlebrovej. Buslinje 127 vil også omlægge sin rute ad denne omkørsel.

Årsagen til det akutte arbejde er, at Ishøj Kommune har registreret, at det øverste lag asfalt er ved at slippe vedhæftningen på Ishøj Strandvej. Det betyder, at der er stor risiko for såkaldte slaghuller i kørebanen, som kan være særdeles svære at reparere.

For at undgå huller på vejen og forebygge en længerevarende lukning i fremtiden, er kommunens medarbejdere nødt til at fræse de øverste lag asfalt af og lægge nyt asfalt på.

Arbejdet vil blive udført i dagtimerne, fordi især fræsningen af asfalt kan være meget støjende og vil forstyrre de borgere, som bor langs Ishøj Strandvej, for meget om natten.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?