28. januar 2021
Vestegnens Politi har igen været på S-togs patrulje.
Vestegnens Politi har igen været på S-togs patrulje.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Varsler flere aktioner i S-tog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varsler flere aktioner i S-tog
Vestegnen - 30. november 2020 kl. 14:03

Onsdag aften var DSB-revisorer og politifolk igen i en civil fælles aktion på S-togs nettet på Vestegnen.

Denne gang koncentrerede indsatsen sig primært om linje B mellem Høje Taastrup og Hvidovre, om linje A mellem Ishøj og Åmarken og på stationerne og stationsområderne i Høje-Taastrup, Albertslund og Ishøj.

Betjentene fra Vestegnens Politi havde fokus på tryghed, ro og orden og var ellers klar til at bistå DSB-revisorerne ved behov.

- Vi patruljerer mest synligt i uniform i tog og på stationer, men civile patruljer er med til at give os et billede af, hvad der foregår, uden politiets tilstedeværelse er spottet på afstand, siger vicepolitiinspektør Søren Enemark, Vestegnens Politi.

Uanset formen får betjentene ret mange anerkendende passagerkommentarer med på vejen, tilføjer han.

I løbet af aftenen visiterede politiet en række mistænkelige personer, rejste sigtelser mod otte for at besidde cannabis og to andre fik bøder for en opførsel, som forstyrrede den offentlige orden.

Dertil måtte betjentene hjælpe revisorerne med at få identiteten klarlagt på en stribe passagerer, som ikke ville medvirke til billetkontrol. Ifølge DSB fik omkring 60 passagerer en kontrolafgift med hjem af revisorerne for at rejse uden billet, og 17 blev bedt om at bruge mundbind, fordi de uden helbredsgrund ikke havde et på.

Fællespatruljen onsdag var den seneste af en stribe aktioner med politi- og DSB-personale, men ikke den sidste, varsler vicepolitiinspektør Søren Enemark.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?