3. august 2021
Vestegnens Politi gennemførte flere aktioner for at få anholdt den nu dømte mand. Det hele endte dog med, at han meldte sig selv. Foto: Presse-fotos.dk
Vestegnens Politi gennemførte flere aktioner for at få anholdt den nu dømte mand. Det hele endte dog med, at han meldte sig selv. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Var genstand for store politiaktioner: Nu er han dømt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Var genstand for store politiaktioner: Nu er han dømt
Vestegnen - 18. juni 2021 kl. 06:51
Af Peter Erlitz

Det vakte opsigt i lokalområdet, da Vestegnens Politi i marts 2021 flere gange var talstærkt til stede i et boligområde ved Hvidovrevej for at anholde en mand, der var mistænkt for blandt andet trusler.

Det lykkedes ikke i forbindelse med disse aktioner at få anholdt den 46-årige mand. Han endte med at melde sig selv - og nu er han blevet dømt ved Retten i Glostrup.

Den 46-årige mand var anklaget for 12 forhold, og blev dømt for de 11, der blandt andet omfattede trusler og ulovlig våbenbesiddelse. Han blev frifundet for en tiltale om røveri mod en dagligvarebutik i Hvidovre.

Dommen lød på fire måneders fængsel, og blev modtaget af den 46-årige mand.

Han har siddet varetægtsfængslet siden 18. marts, og blev derfor sat på fri fod efter dommen.

I to tilfælde havde den 46-årige truet tilfældige borgere i Hvidovre med henholdsvis et koben og en lægtehammer. Han havde også fremsat trusler mod Hvidovre Kommune.

Den 46-årige blev også dømt for ulovlig besiddelse af knive og slagvåben.

Under sagen erkendte han nogle af forholdene, men nægtede sig skyldig i andre.

Når Vestegnens Politi var massivt til stede med blandt andet kampklædt politi i forbindelse med anholdelsesaktionerne, var årsagen angiveligt, at politiet kendte til manden fra tidligere episoder, og at man ville sikre sig, at der ikke opstod noget alvorligt. Det blev heller ikke tilfældet.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?