29. februar 2020
Politi 01
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vanvidskørsel: Kørekort røg på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vanvidskørsel: Kørekort røg på stribe
Vestegnen - 22. september 2019 kl. 10:15
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ti personer fik lørdag frakendt kørekortet i Glostrup og omegn.

Det skete i kølvandet på, at Striben Sjælland holdt biltræf i Glostrup. Striben Sjælland er et fællesskab af bilinteresserede, der stort set hver weekend mødes for at "sparke dæk".

Vestegnens Politi har stærk fokus på bilister, der kører til og fra, og hvis bilister tager af sted for at køre egentligt ræs - fx på Stamholmen i Hvidovre, Fabriksparken i Glostrup/Albertslund, og Baldersbuen i Hedehusene.

Lørdag var færdselsafdelingen hos Vestegnens Politi igen massivt til stede, og det endte med en hel del flere frakendelser end normalt.

Fire personer kørte så hurtigt, at de fik frakendt kørekortet ubetinget. Højeste hastighed stod en motorcyklist for, da han kørte 133 kilometer i timen på Fabriksparken, men der blev også målt 106, 112 og 122 kilometer i timen.

Seks fik en betinget frakendelse af kørekortet. Det betyder, at de skal bestå en kontrollerende køreprøve, for at beholde kørekortet.

Alle frakendelser skete i bymæssig bebyggelse.

Foruden de ti frakendelser, var der 12 klip i kørekortet, to af dem var for at køre om kap, samt en narkopåvirket bilist.

Vestegnens Politi er generelt opmærksom på de ugentlige biltræf - og følger trafikken til og fra tæt med både fotovogne og lasermålinger udvalgte steder.

arrow Læs også: Vil holde biltræf væk: Spærrer p-plads med betonklodser
arrow Flere »striber«: Gaderæs flytter rundt
21. april 2019 kl. 10:44 Opdateret: kl. 10:44
arrow Politiaktion ved biltræf: Flere mister kørekortet
09. april 2019 kl. 10:27 Opdateret: kl. 13:48