21. august 2019
Der er snart »Fritid i Solrød« i Solrød Center.
Der er snart »Fritid i Solrød« i Solrød Center.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vær med til fritidsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vær med til fritidsdag
Vestegnen - 17. august 2018 kl. 07:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er aktiviteter og underholdning for både store og små, når Solrød Center, der ligger i Solrød Strand, lørdag den 25. august inviterer til »Fritid i Solrød«, hvor årets idrætsprismodtager også bliver hædret. Arrangementet varer fra kl. 10 til 14.

Her kan man møde en masse foreninger, være med til at hædre årets idrætsprismodtagere og prøve forskellige sjove aktiviteter.

Som noget helt nyt er der i år en stafet for børn op til 10 år, som går ud på at besøge forskellige telte med aktiviteter og sluttes af med en slikpose. Samtidig bliver der trukket lod blandt deltagerne, og to heldige vindere får et gavekort hver til Solrød Center. Stafetten er gratis, og blanketten for at deltage i løjerne, kan hentes på dagen på biblioteket.

Dagen byder også på Solrød Kommunes hædring af de af kommunens atleter, som i det forgangne år har vundet guld ved DM eller medaljer ved EM og VM. Hæderen bliver uddelt af borgmester Niels Hörup og finder sted kl. 12.30 på den runde scene.

Allerede fra starten af dagen er der dog skruet op for festlighederne på den runde scene, hvor en professionel lydmand står for underholdningen, og der vil også være opvisning fra bl.a. Solrød Harmoniorkester og Solrød-Havdrup Line Dance.

Kl. 11.30 er der mulighed for en lidt anderledes kulturel oplevelse, når gadeteatergruppen Teatret Kriskat opfører forestillingen »Hapiness«. Stykket varer 40 min, og gruppen optræder op og ned ad centergaden, men starter sin optræden foran biblioteket.

Bustur for nye borgere
For nye Solrødborgere, der har boet i Solrød i mindre end et år, er der på denne dag også muligheden for at komme på en bustur rundt i Solrød Kommune. Turen finder sted kl. 9.15-12, og borgmester Niels Hörup vil være den kompetente guide på hele turen og dele ud af sit store kendskab til kommunen og en perlerække af gode historier. Som ny borger kan man tilmelde sig turen via: www.solkultur.nemtilmeld.dk/331