20. oktober 2019
Glostrup Forsynings arbejde i krydset er opdelt i fire faser. Det er valgt for at belaste trafikken mindst muligt - og for samtidig at kunne opretholde et fornuftigt arbejdsflow. Det er den gule fase, der starter 1. juli.
Glostrup Forsynings arbejde i krydset er opdelt i fire faser. Det er valgt for at belaste trafikken mindst muligt - og for samtidig at kunne opretholde et fornuftigt arbejdsflow. Det er den gule fase, der starter 1. juli.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vær klar til trafikbøvl: Anlægsarbejde i stort vejkryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vær klar til trafikbøvl: Anlægsarbejde i stort vejkryds
Vestegnen - 13. juni 2019 kl. 17:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringvejskrydset i Glostrup bliver de kommende måneder »ramt« af anlægsarbejde i forbindelse med letbanen. Trafikanterne skal være forberedt på trafikale udfordringer.

Fra 1. juli og otte måneder frem arbejder Glostrup Forsyning med at omlægge ledninger i krydset mellem Ring 3 og Hovedvejen for at gøre plads til letbanen.

Der vil i hele perioden blive opretholdt trafik for beredskab, busser, bilister og bløde trafikanter. Antallet af kørespor vil dog være reduceret, og i perioder vil der være højre-/venstresvingsforbud i flere af retningerne.

- Vi har nu været i gang med vores ledningsomlægninger siden efteråret 2018. Vi har mødt stor forståelse for vores arbejder fra både naboer og trafikanter. Vi har heldigvis et godt og tæt samarbejde med Glostrup Kommunes vejmyndighed, Movia, politi og Hovedstadens Letbane og deres entreprenør. Det er det samarbejde, der gør det muligt at gennemføre så stort et projekt på en fornuftig måde, fortæller Glostrup Forsynings administrerende direktør Bo Nørbjerg.

Da letbanen skal anlægges i vejareal, skal Glostrup Forsyning flytte mange af sine ledninger langs Ring 3, fra Herlev i nord til Brøndby i syd. Arbejderne startede i efteråret 2018, og forventes at være afsluttet i 2020.

Man kan læse mere om Glostrup Forsynings ledningsomlægninger for letbanen her: www.glostrupforsyning.dk/letbanen og man kan følge med i trafikforholdene på Glostrup Kommunes hjemmeside: www.glostrup.dk/trafikinfo