21. juni 2021
En 23-årig mand er blevet varetægtsfængslet i forbindelse med den uro, der opstod efter kampen 4. november på Brøndby Stadion.
En 23-årig mand er blevet varetægtsfængslet i forbindelse med den uro, der opstod efter kampen 4. november på Brøndby Stadion.
Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uro efter fodboldkamp: Fængslet for at sparke politimand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uro efter fodboldkamp: Fængslet for at sparke politimand
Vestegnen - 20. december 2018 kl. 11:07
Af Peter Erlitz

En 23-årig mand, der er sigtet for vold mod politiet efter en fodboldkamp på Brøndby Stadion, skal tilbringe jul og nytår bag tremmer.

arrow Læs også: Politiet efterlyser flere fodboldbøller med foto

Det har Retten i Glostrup bestemt.

Den 23-årige er blevet varetægtsfængslet frem til 15. januar, sigtet for at have sparket en politibetjent i ryggen under de uroligheder, der opstod efter kampen mellem Brøndby og FCK den 4. november på Brøndby Stadion. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre af hensyn til politiets efterforskning.

Den 23-årige nægter sig skyldig.

Den 23-årige er mistænkt for at have sparket en politimand og for at have forsøgt at ramme politifolk med kasteskyts, mens han var maskeret, har Vestegnens Politi tidligere oplyst.

- Den mistænkte er blot én af en større gruppe fodboldfans, som vi efterforsker mod i forbindelse med urolighederne, og der kan forventes flere anholdelser i den kommende tid, fortalte vicepolitiinspektør Charlotte Skovby forleden.

Efter fodboldkampen på Brøndby Stadion kom det til gentagende episoder, hvor fodboldfans angreb politiet med blandt andet kasteskyts. Efterforskningen har afdækket i alt 57 sager, hvor politifolk blev ramt af kasteskyts eller udsat for anden vold.

Efter urolighederne måtte fem betjente på skadestuen og en af dem blev kortvarigt overført til hospitalsundersøgelse.

- Efterforskningen af disse sager kompliceres af, at mange af uromagerne var maskerede, men det ændrer ikke på, at vi kommer efter dem - kun at det tager længere tid, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Foruden den 23-årige er fire personer sigtet i forbindelse med urolighederne efter fodboldkampen.

arrow Mistænkt i fodbolduro: Mødte selv op hos politiet
11. februar 2019 kl. 10:28 Opdateret: kl. 10:28
arrow Uro ved fodboldkamp: 23-årig anholdt for vold mod politiet
17. december 2018 kl. 14:32 Opdateret: kl. 14:32
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?