24. maj 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Universet i børnehøjde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Universet i børnehøjde
Vestegnen - 17. oktober 2018 kl. 09:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I skolernes efterårsferie, byder Kroppedal Museum, der ligger i Vestskoven på grænsen mellem Albertslund og Taastrup, på aktiviteter for hele familien.

Onsdag aften trækker museet universet ned i børnehøjde med et nyt tiltag, en såkaldt »stjerneaften« særligt for børn og resten af familien. Her er ingen spørgsmål dumme, og museets astronom vil forsøge at besvare, hvor stort universet er, hvad stjernerne er lavet af og hvordan det hele startede. Hvis vejret tillader det, skal børn og voksne bagefter kigge på stjerner fra museets miniobservatorium.

Det foregår onsdag den 17. oktober kl. 19-21 på Kroppedal Museum, Kroppedal Allé 3, 2630 Taastrup.

Er man mere til dagsaktiviteter, kan hele familien tage med en tur i skoven torsdag den 18. oktober kl. 12-15 ved Vikingelandsbyen i Albertslund. Med vandrestaven i hånden tager deltagerne på tur gennem historien og landskabet og via de indbyggede poster kan man lege fredsløse, skyde med bue og pil, samle olden og meget mere i Vestskoven omkring vikingelandsbyen. Man kan høre om, hvordan mennesket har brugt skoven fra vikingetiden, til renæssancen og i dag. Er træerne et byggemateriale, et skjulested eller en grøn oase?