13. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uldent redesign - sæt liv i gamle klude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uldent redesign - sæt liv i gamle klude
Vestegnen - 11. februar 2020 kl. 11:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er populært som aldrig før at finde på nye måder at genbruge gamle ting og sager. På Greve Museum hopper de også med på genbrugsbølgen og holder aftenåbent, når de inviterer til "Uldent Redesign" onsdag den 12. februar.

Der er mulighed for at genbruge sin gamle, uldne striktrøje og få glæde af den på ny. Sy vanter og huer af en gammel uldtrøje sammen med tekstilformidler Trine Reffstrup, som er ekspert i at sætte nyt liv i de gamle klude. Man kan også pynte hue eller vanter med broderi.

Trine medbringer nogle filtede sweatre, men man kan også selv medbringe sin egen uldtrøje, som man har vasket ved for høj temperatur, således at den er krympet lidt, og garnet er filtet/valket.

Umiddelbart før uldværkstedet, kan man tage med på rundvisning i udstillingen "En ulden affære". Museumsinspektør Kamilla Hjortkjær viser rundt i særudstillingen onsdag d. 12/2 kl. 15.30, hvor hun dykker ned i fårets kulturhistorie og fortæller om alle de produkter, som fåret har skaffet os gennem tiden. Udstillingen vises frem til og med den 12. april 2020.

Læs mere på www.mosedefort.dk

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?