26. maj 2020
En 33-årig kvinde blev offer for to tricktyve i Brøndby.
En 33-årig kvinde blev offer for to tricktyve i Brøndby.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udspekulerede tricktyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udspekulerede tricktyve
Vestegnen - 08. november 2019 kl. 21:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ofte ældre mennesker, der bliver ofre for gemene tricktyve, men en sag fra Brøndby viser, at tricktyvene også går efter yngre personer.

Vestegnens Politi rykkede onsdag den 6. november kl. 16.07 ud til en anmeldelse tricktyveri på Dalkær i Brøndby. En 33-årig kvinde var, med sin datter i en cykelanhænger, kommet cyklende på Dalkær, hvor hun blev stoppet af to personer, der spurgte om vej. Den ene person afledte kvindens opmærksomhed, mens den anden tog kontakt til hendes datter, der sad i cykelvognen.

Da personerne var væk, opdagede kvinden, at hendes taske med computer og telefon var væk fra cykelvognen.

De mistænkte tricktyve beskrives sådan:

A: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, 23-26 år, 175-180 cm høj, almindelig kropsbygning. Hans hudfarve var brun, han havde kort, sort hår og skægstubbe. Manden talte dansk med accent, var iført en sort jakke, sorte joggingbukser, sorte kondisko og medbragte en side af De Gule Sider.

B: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, 23-26 år, 175-180 cm høj, spinkel kropsbygning, brun hudfarve og sort, kort hår. Hans hår var redt tilbage med voks og han var iført en mørk grøn/blå jakke, sorte træningsbukser og sorte kondisko.

Vestegnens Politi efterforsker sagen og modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43861448.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?