26. november 2020
Vestegnens Politi vil gerne høre fra vidner i forbindelse med flere indbrud.
Vestegnens Politi vil gerne høre fra vidner i forbindelse med flere indbrud.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyv tog benene på nakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyv tog benene på nakken
Vestegnen - 24. oktober 2020 kl. 06:17

Tidspunktet var midt om natten, og stedet var en villavej i Hvidovre. En mand i mørkt tøj brød i en villa - men endte med at blive skræmt på flugt. Vestegnens Politi vil gerne høre fra vidner.

Det var natten til fredag den 23. oktober, klokken 02.46, at en villaejer opdagede, at en tyv var i færd med at begå indbrud i hans hus på Sydkærsvej i Hvidovre, hvilket fik tyveknægten til at tage benene på nakken med sit udbytte; et par it-enheder.

Tyven beskrives som en mand på 170-180 cm, i mørkt tøj. Vestegnens Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt, og kan kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

Der har de senere dage været flere indbrud.

Fra tirsdag den 20. oktober kl. 12 til torsdag 22. oktober kl. 14 opbrød tyve et vindue i en villa på Dryadevej i Hvidovre og stjal blandt andet smykker.

Onsdag den 21. oktober blev det anmeldt, at der havde været indbrud i en villa på Brøndby Allé. Indbruddet var sket i tidsrummet mellem kl. 9 og kl. 14. En dør var brudt op, og der var blandt andet blevet stjålet elektronisk udstyr og smykker.

Også i disse sager vil Vestegnens Politi gerne høre fra vidner, der har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?