29. januar 2020
Vestegnens Politi var på en lidt anderledes opgave mandag aften, da en tyrekalv var sluppet fra og endte på Roskildevej. Foto: Thomas Olsen
Vestegnens Politi var på en lidt anderledes opgave mandag aften, da en tyrekalv var sluppet fra og endte på Roskildevej. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyrekalv var løs på Roskildevej: Jagt varede op mod to timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyrekalv var løs på Roskildevej: Jagt varede op mod to timer
Vestegnen - 13. august 2019 kl. 10:41
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En tyrekalv var mandag aften sluppet løs fra sin indhegning på Toftegården i Albertslund, og både Vestegnens Politi og en dyrlæge blev tilkaldt.

Anmeldelsen indløb til Vestegnens Politi klokken 22.20, omkring midnat var den indfanget, og klokken 00.52 natten til tirsdag var tyrekalven transporteret tilbage til Toftegården, hvor den hører til. Det oplyser Morten Steen, vagtchef ved Vestegnens Politi.

- Da tyrekalven var sluppet fri, får vi ringet til ejeren og en dyrlæge, der kommer for at berolige den lidt. Vi bliver kaldt ud for at se, om vi kan indfange den, og for at sikre, at der ikke sker ulykker. Det er et ret stort dyr, og hvis der er en bilist, der ikke ser den og kører ind i den, kan det gå galt, siger Morten Steen.

Fra Toftegården kom der fire personer, som kender til tyrekalven, men der er flere mennesker til stede. Ifølge vagtchefen er der 10-12 unge, der følger med og filmer tyrekalven.

- Det er jo ikke hver dag, at der er en tyrekalv på Roskildevej, så der har nok været til lidt morskab for flere, siger vagtchefen.

Der er ikke meldinger om nogen tilskadekomne i forbindelse med, at tyrekalven er undsluppet sin indhegning.