21. august 2019
Vestegnens Politi vil gerne have oplysninger om to grove røverier i Brøndby Strand.
Vestegnens Politi vil gerne have oplysninger om to grove røverier i Brøndby Strand.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Truet med pistol og kniv: Bilister udsat for grove røverier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Truet med pistol og kniv: Bilister udsat for grove røverier
Vestegnen - 15. februar 2019 kl. 12:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To mænd blev med få timers mellemrum udsat for grove røverier i forbindelse med parkering i Brøndby Strand. Vestegnens Politi vil ikke udelukke, at der er en sammenhæng, og vil gerne høre fra vidner.

Det første røveri, som Vestegnens Politi modtog anmeldelse om, skete mandag den 11. februar kl. 23.00 på Kisumparken i Brøndby Strand.

En 40-årig mand havde parkeret sin bil i en parkeringskælder og var i gang med at samle sine ting, da en mand med kniv åbnede døren og hev den 40-årige ud af bilen. Hans pung og nøgler blev taget, og to andre mænd tog fat i ham og pressede ham op mod væggen. Mændene truede ham på livet og pressede en skruetrækker ind i siden på den 40-årige mand.

De tre personer kørte væk i den 40-åriges bil, som dagen efter blev fundet afbrændt ikke så langt fra gerningsstedet. Manden kom ikke til skade under episoden.

De tre mistænkte gerningsmænd beskrives sådan:

A: Mand på cirka 20 år, 160-165 cm høj, spinkel af bygning, mellemøstligt udseende, brun i huden, glatbarberet. Han var iført en sort hue, sort hættetrøje og sort jakke.

B: Mand på 20-25 år, 160-165 cm høj, almindelig af bygning, mellemøstligt udseende, brun i huden, sort, trimmet fuldskæg på ca. 10-15 cm. Han var iført en sort hue, sort hættetrøje og grå dunjakke.

C: Mand på 20-25 år, 185 cm høj, kraftig kropsbygning, mellemøstligt udseende, brun i huden. Han var iført hue, hættetrøje og mørk dunjakke.

Få timer senere blev en 31-årig mand udsat for røveri, også i Brøndby Strand. En politipatrulje kørte tirsdag den 12. februar kl. 00.58 til en anmeldelse om et røveri på Kettehøjvej i Brøndby Strand - altså kun et par timer efter røveriet i Kisumparken.

En 31-årig mandlig bilist var ved at finde en parkeringsplads, hvor en blå bil med tre mænd kørte ind foran ham. En mand henvendte sig til den 31-årige og truede ham med en pistol fra lommen samt råbte, at han skulle gå ud af bilen. Gerningsmanden satte sig i bilen og kørte væk. De to andre mænd fulgte efter i den anden bil.

Den 31-årige fandt senere sin bil smadret og kørt ned i en grøft samt den blå bil i brand.

Vestegnens Politi kan ikke udelukke, at der er en sammenhæng mellem de to røverier. Der bliver efterforsket i begge sager og Vestegnens Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse kan ske døgnet rundt på telefon 43861448 eller 114.