20. januar 2018
En 45-årig mand blev onsdag aften anholdt af politiet efter at have truet sin nabo med en pistol. Han er blevet løsladt igen.
En 45-årig mand blev onsdag aften anholdt af politiet efter at have truet sin nabo med en pistol. Han er blevet løsladt igen.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Truede med pistol: Var sur over katten lugtede efter nabobesøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Truede med pistol: Var sur over katten lugtede efter nabobesøg
Vestegnen - 18. maj 2017 kl. 15:21
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 45-årig mand fra Solrød Strand blev en 45-årig mand fra Solrød Strand anholdt for at true sin 73-årige nabo med en pistol - angiveligt fordi hans kat lugtede efter et besøg hos naboen. Torsdag eftermiddag er manden blevet sat på fri fod, idet juristerne ved Midt- og Vestsjællands Politi har vurderet, at han ikke skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Onsdag aften kl. 19.48 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en adresse i Solrød Strand, hvor en mand havde truet sin nabo med en pistol.

En politipatrulje blev sendt til stedet, og kl. 20.45 anholdt politifolkene en 45-årig mand fra Solrød Strand, der sigtes for trusler mod en 73-årig mand. Politiet foretog ransagning, hvor der blev fundet en splatterpistol, som den 45-årige havde truet den 73-årige mand med.

Hele historien udsprang af, at den 73-årige havde tømt en regnvandstønde på sin grund, fordi vandet lugtede. Naboens kat havde været inde på grunden, og den 45-årige blev sur over, at katten lugtede, da den kom retur til sin ejer.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk