1. oktober 2020
Vestegnens Politi har ikke på nuværende tidspunkt planer om at oprette hotspots på Vestegnen trods smittestigning. Ishøj Havn har tidligere været hotspot. Foto: Johnny Gudmand
Vestegnens Politi har ikke på nuværende tidspunkt planer om at oprette hotspots på Vestegnen trods smittestigning. Ishøj Havn har tidligere været hotspot. Foto: Johnny Gudmand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods smittestigning: Ingen corona-hotspots på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods smittestigning: Ingen corona-hotspots på vej
Vestegnen - 13. august 2020 kl. 11:57
Af Kasper Ellesøe

I takt med de stigende corona-smittetal i Danmark og på Vestegnen følger Vestegnens Politi med i hvordan smittespredningen udvikler sig.

arrow Læs også: Smittetallet stiger: Men ikke alle medarbejdere sendes hjem

På Vestegnen viser smittetallene fra onsdag den 12. august, at Glostrup, Brøndby, Ishøj, Albertslund og Høje-Taastrup Kommune de seneste 14 dage har flere end 10 nysmittede.

Tidligere har der været såkaldte hotspots på Vestegnen, hvor mange mennesker samlede sig, men det har ikke været tilfældet siden 8. juni, hvor det sidste hotspot blev ophævet. Det var i Ishøj Havn.

Vejret er sommerligt, og smittetallen stiger en smule, men om der igen kommer nye hotspots, kan politiet ikke for nuværende fortælle om. Men lige nu er der ingen hotspots på vej.

- Vi kan oplyse, at vi er i tæt dialog med kommuner, der hvor det giver mening i forhold til blandt andet potentielle nye hotspots. Vi overvejer løbende om udviklingen i corona-smitten giver anledning til igen at oprette hotspot-områder, hvilket ikke pt. er tilfældet, lyder det fra Vestegnens Politi.

Politiet har dog fokus på, om der skulle opstå eventuelle aktiviteter og arrangementer, som kunne udgøre en smittefare. Men heller ikke her er der noget at melde om.

- Vi er meget opmærksomme på afholdelse af mulige større aktiviteter, som kunne give anledning til politiets tilstedeværelse, men heller ikke her har vi noget aktuelt, lyder det fra Vestegnens Politi.

Vestegnens Politi udpegende den 24. april en række hotspot-områder til ekstra politiopsyn.

Det drejede om havnene i Brøndby, Hvidovre, Ishøj og Vallensbæk, to grønne områder ved Bagsværd Sø og i Herlev og ugen efter også parkeringspladsen ved Brøndby Stadion.

Hotspot-områderne ved havnene i Brøndby, Hvidovre og Vallensbæk blev siden sløjet tre uger efter (den 15. maj), mens Ishøj Havn som hotspot altså blev droppet 8. juni.

arrow Debat: Vi tager håndteringen af covid-19 meget alvorligt
08. september 2020 kl. 05:58 Opdateret: kl. 15:06
arrow Debat: Jeg er ikke tryg ved kommunens håndtering af covid-19
31. august 2020 kl. 05:39 Opdateret: kl. 13:03
arrow Smitten topper igen: - Der er ikke et mønster
27. august 2020 kl. 20:19 Opdateret: kl. 11:51
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?