21. februar 2020
Lokalpolitiet i Albertslund rykkede ud til Albertslund Gymnasium i forbindelse med knivstikkeriet.
Lokalpolitiet i Albertslund rykkede ud til Albertslund Gymnasium i forbindelse med knivstikkeriet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre mænd anholdt: Søger vidner til knivstik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre mænd anholdt: Søger vidner til knivstik
Vestegnen - 07. oktober 2019 kl. 17:06
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi har på nuværende tidspunkt anholdt tre mænd i forbindelse med knivstikkeriet ved Albertslund Gymnasium mandag.

arrow Læs også: En anholdt: Knivstik ved gymnasium

Politiet er stadig i gang med at undersøge og afklare hændelsesforløbet, og Vestegnens Politi oplyser, at der først mandag aften eller natten til tirsdag vil blive taget stilling til, om en eller flere af de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, eller om der skal ske løsladelse.

Til gengæld vil Vestegnens Politi meget gerne høre fra vidner, som har set noget før, under eller efter hændelsen, der fandt sted ved 9-tiden mandag morgen. Har man oplysninger, kan man ringe til Vestegnens Politi døgnet rundt på telefon 43861448.

Det var en 20-årig mand, der blev stukket med kniv i overkroppen. Han har været på operationsbordet og er uden for livsfare.

Anmeldelsen om knivstikkeriet blev modtaget hos Vestegnens Politi kl. 9. Vestegnens Politi oplyser, at der er tale om en enkeltstående hændelse og at der hurtigt var ro på stedet igen.

Den unge mand, der er blevet ramt af knivstik, er angiveligt ikke en af de studerende på Albertslund Gymnasium.

Knivstikkeriet skulle være foregået uden for selve gymnasiet, og der var hurtigt ro på gymnasiet, hvor undervisning og eksaminer gik videre som planlagt. Både elever og medarbejdere er blevet informeret om hændelsen, og ingen har indtil nu haft behov for krisehjælp.

Efterfølgende rykkede lokalpolitiet i Albertslund til gymnasiet - dels for at skabe tryghed, dels for at kunne snakke med unge, der måtte have oplysninger eller havde brug for at snakke hændelsen igennem med lokale politifolk.