20. januar 2019
De tre biler var parkeret uafhængigt af hinanden. Der er ikke meget tvivl om, at gerningsmændene gik målrettet efter at stikke ild på bilerne. Foto: www.brand-ishøj.dk
gallery icon

Se billedserie

De tre biler var parkeret uafhængigt af hinanden. Der er ikke meget tvivl om, at gerningsmændene gik målrettet efter at stikke ild på bilerne. Foto: www.brand-ishøj.dk
Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre biler sat i flammer: Politiet ønsker oplysninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre biler sat i flammer: Politiet ønsker oplysninger
Vestegnen - 15. januar 2018 kl. 16:39
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi er meget interesseret i at høre fra vidner eller borgere med oplysninger i forbindelse med tre påsatte bilbrande i Ishøj onsdag aften den 10. januar.

arrow Læs også: Stort antal bilbrande: Politiet ønsker hjælp

Selv om efterforskerne endnu ikke har fået de endelige resultater af de tekniske undersøgelser, så er politiet ret sikker på, at der var tale om påsatte bilbrande, og man ser med stor alvor på brandene. Den ene bil stod i en carport, som ilden fik fat i. Beredskabet fik dog slukket branden så hurtigt, at den ikke bredte sig ikke til bygninger. De påsatte brande var dog potentielt farlige.

Kriminalteknikere har undersøgt stedet, og der er sikret spor, som Vestegnens Politi nu arbejder videre med i et forsøg på at opklare sagen. Man har dog endnu ikke et motiv til, at de tre biler blev sat i brand.

Det var klokken 22.51 onsdag den 10. januar, at der kom melding om, at tre biler stod i brand på Vejlebrovej - den ene stod i en carport, de to andre på vejen. Der var altså ikke umiddelbart tale om, at ilden havde spredt sig fra én bil til de øvrige. To af bilerne var parkeret ved Vejlebrovej nummer 8R, mens den tredje holdt ved nummer 6B.

Både Vestegnens Politi og Østsjællands Beredskab i Taastrup rykkede ud til stedet. Brandfolkene var fremme ni minutter efter alarmen gik, og de tre bilbrande blev hurtigt slukket, men der skete store skader på bilerne.

Vestegnens Politi vil gerne høre fra alle, der har bemærket noget usædvanligt i tiden op til de tre bilbrande, eller som har set noget bagefter. Det kan også være småting, som man har undret sig over.

Tre mænd blev set løbe væk fra stedet efter brandene var opstået. Den ene var iført lyse bukser og en mørk trøje, hvor hætten var taget op om hovedet. De tre mænd flygtede ad Vejlebrovej i retning mod Ishøj Station. Om de har haft en bil holdende et sted, er endnu usikkert.

Har man oplysninger kan Vestegnens Politi kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

arrow Flere biler i brand
19. februar 2018 kl. 07:16 Opdateret: kl. 07:16
arrow Tre biler sat i brand: Åh nej, ikke igen
18. februar 2018 kl. 09:37 Opdateret: kl. 14:25
arrow Fire biler i brand: Politiet søger vidner
29. januar 2018 kl. 12:20 Opdateret: kl. 12:20

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk