3. april 2020
Sådan kommer letbanen til at se ud på Glostrup Station.
Sådan kommer letbanen til at se ud på Glostrup Station.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikomlægning på bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikomlægning på bro
Vestegnen - 16. februar 2020 kl. 07:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den kommende uge kan der opstå trafikalt bøvl i større eller mindre grad, fordi der sker en omlægning af trafikken på broen over jernbanesporene i Glostrup. Årsagen er byggeriet af letbanen.

I foråret går Hovedstadens Letbane i gang med at bygge letbanebroer i den østlige side af den eksisterende bro over jernbanesporene ved Glostrup Station. I den kommende tid vil man forberede vejen på broen til, at trafikken i det ene sydgående spor skal anvendes til nordgående trafik. Derfor lægges der asfalt i midterrabatten, og man forventer, at dette arbejde udføres i den kommende uge.

Hovedstadens Letbane har indgået et samarbejde med Vejdirektoratet, som sikrer, at trafikanterne kan få opdateret og detaljeret information om trafikken via de kanaler, hvor man normalt får trafikinformation.

www.trafikinfo.dk kan man planlægge sin tur, inden man sætter dig bag rattet. Man kan indtaste sin daglige rute til og fra arbejde, så man løbende får trafikmeldinger på e-mail om det vejarbejde, der foregår på ruten.

Hovedstadens Letbane vil informere nærmere om arbejdet, når man skal i gang med byggeriet af letbanebroerne over jernbanesporene ved Glostrup Station.