16. oktober 2021
Trafikken i Ringvejskrydset i Glostrup bliver ændret i weekenden den 16. og 17. december.
Trafikken i Ringvejskrydset i Glostrup bliver ændret i weekenden den 16. og 17. december.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikken ændres i stort kryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikken ændres i stort kryds
Vestegnen - 14. december 2020 kl. 06:31

Der sker nu ændringer i et af de helt store vejkryds på Vestegnen, Ringvejskrydset i Glostrup, hvor Hovedvejen mødes med Ring 3.

Hovedstadens Letbane er fortsat i fuld gang med vejarbejde i krydset mellem Hovedvejen og Ringvejen i Glostrup. Krydset udvides og ombygges, så der bliver plads til letbanen, som vil køre midt på Ringvejen gennem krydset.

Arbejdet sker i faser, så der tages mest muligt hensyn til trafikken i det travle kryds. I midten af december forventer Hovedstadens Letbane, at arbejdet går ind i en ny fase. Det betyder, at der ændres på trafikken gennem krydset og etableres nye arbejdsområder i den østlige side af Ringvejen både nord og syd for krydset. I den forbindelse rykker arbejdsområderne tættere på ejendommene i den østlige side af Ringvejen

Det sker om natten
Natten mellem den 16. og 17. december forventer Hovedstadens Letbane at ændre på trafikafspærringerne i området, og i den forbindelse kan der være støj og blink fra arbejdskøretøjer. Hovedstadens Letbane har bygget nye vejbaner til den sydgående trafik, og disse tages nu i brug, så man kan gå i gang med vejarbejdet på modsatte side af Ringvejen. Den sydgående trafik på Ringvejen ledes derfor ind på de nyetablerede vejbaner og den nordgående trafik vil flere steder blive ledt ind på de tidligere sydgående spor.

Der vil også være ændringer for cyklister og gående, som på strækningen fra Banemarksvej til Hovedvejen bliver ledt over i modsatte side af Ringvejen.

Hold øje med skiltningen
Hvis man er nabo til vejarbejdet i krydset, vil man opleve, at arbejdsområderne ændrer sig, og naboer på den østlige side af Ringvejen vil opleve, at arbejdet rykker tættere på ejendommene.

Under anlægsarbejdet vil der fortsat være støj fra lastbiler og maskiner i dagtimerne, som beboerne kender det fra det nuværende vejarbejde i krydset.

Hovedstadens Letbane forventer, at de nye arbejdsområder vil være i brug frem til foråret 2021.

Rejser du til udlandet i år?