5. august 2020
Vallensbæk-Mejsebo 070220-014 (1)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tovtrækning på den røde snor: "Ny" institution åbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tovtrækning på den røde snor: "Ny" institution åbnet
Vestegnen - 12. februar 2020 kl. 10:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var kagemænd og -koner, diskodans og meget mere, da børneinstitutionen Mejsebo i Vallensbæk på samme dag kunne indvie nye lokaler og fejre 40-års jubilæum.

Både børn, forældre og personale deltog i festen.

- Huset er den største gave, vi kunne få, sagde en tydelig rørt institutionsleder Karin Gudbergsen, da hun bød velkommen til Mejsebos ombyggede lokaler.

Inden da havde borgmester Henrik Rasmussen, sammen med børn, forældre og personale råbt højt hurra for Mejsebo, der også kunne fejre 40-års-jubilæum.

- Jeg ved, at I er de bedste til at råbe hurra i hele Vallensbæk, sagde Henrik Rasmussen, og talte ned fra tre.

- Hurra, hurra, hurra, råbte børne- og voksenstemmer så højt, at det kunne høres i hele Vallensbæk.

Dagen var både en fejring af jubilæet, men også en indvielse af det ombyggede og nye hus. Og en indvielse kræver selvfølgelig en rød snor, der i dagens anledning ikke skulle klippes, men trækkes. Med borgmester Henrik Rasmussen på den ene side og udvalgsformand for børne- og kulturudvalget, Morten Schou Jørgensen, på den anden, kunne de sammen med en hel flok mejsebørn trække den røde snor midt over. Efter en kort kamp i disciplinen tovtrækning, blev den røde sløjfe på snoren trukket op, og Mejsebo var officielt indviet.

Diskodans er populært i Mejsebo, og jubilæet var derfor en god anledning til at danse. Til Volbeats "For evigt" slog borgmester, børn og barnlige sjæle sig løs under diskokuglens skær.

Efter dansen var det tid til at få en bid af de kagemænd og -koner, som allerede kunne duftes, da forældre og andre gæster trådte ind i institutionen.

Treårige Vigga Christiansen var glad for, at dagen så lidt anderledes ud end normalt.

- Det er godt, at man får kage, sagde hun, mens hun spiste kagemand og drak saftevand sammen med far, mor og lillebror Bertram.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?