16. juni 2019
En 62-årig kvinde er blevet sigtet for spirituskørsel i Albertslund.
En 62-årig kvinde er blevet sigtet for spirituskørsel i Albertslund.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Torben fik stoppet spritkørsel: Kvinde sigtet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torben fik stoppet spritkørsel: Kvinde sigtet
Opdateret 15. januar 2019 kl. 16:21
Vestegnen - 15. januar 2019 kl. 07:02
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kort efter klokken 17 søndag eftermiddag kom den 51-årige Albertslund-borger Torben Strandholt kørende i bil ved busholdepladsen ved Albertslund Station. Med i bilen var hans 12-årige datter.

Pludselig opdagede han en modkørende bil, der var kommet over i den forkerte side. Torben Strandholt nåede akkurat at undvige, men han og datteren var tæt på at blive påkørt.

- Hvis der havde holdt busser, så havde jeg ikke kunne undvige en kollision. Jeg måtte smide bilen ind, hvor busserne plejer at holde, fortæller Torben Strandholt.

Han besluttede sig for at vende rundt og følge efter bilen, som parkerede i nærheden, hvorefter den kvindelige bilist steg ud. Torben Strandholt råbte hende an, og han konstaterede, at kvinden lugtede af spiritus, så han ringede til Vestegnens Politi, samtidig med, at han tilbageholdt kvinden.

I øvrigt en helt udramatisk civil tilbageholdelse. Torben Strandholt har i 15 år været vagt og butiksdetektiv, de seneste par år som selvstændig i firmaet Albertslund Vagt.

- Der var jo ikke tale om selvtægt eller noget. Jeg sørgede bare for, at kvinden blev på stedet indtil politiet nåede frem. Jeg holdt bare øje med hende, forklarer Torben Strandholt, der har masser af erfaring fra lignende situationer.

Vestegnens Politi kom frem på under fem minutter. Politibetjentene skønnede, at den 62-årige kvinde var alkoholpåvirket, hvorfor de sigtede og anholdte hende for spirituskørsel. Hun blev efterfølgende kørt til politigården i Albertslund til udtagelse af blodprøver, der skal fastslå den præcise promille.